Wat gebeurde er tijdens de Nationale Week Tegen Rugpijn?

De Nationale Week Tegen Rugpijn was een groot succes! Wat is er afgelopen week gebeurd? Lees mijn blog!

De Nationale Week Tegen Rugpijn was een groot succes! Wij hebben ontzettend veel mensen het antwoord op rugpijn kunnen geven. Wat is er afgelopen week gebeurd? Lees hieronder een korte samenvatting!

Gratis online Rugadviezen

Vele geïnteresseerden hebben zich aangemeld voor de unieke mogelijkheid om door middel van een videoverbinding in gesprek te gaan met een Rugexpert. Gemakkelijk vanuit huis heeft iedereen de vragen omtrent zijn of haar rugklachten kunnen stellen aan onze Rugexperts. Daarnaast ontvingen zij tips en adviezen en wisten zij direct wat Fysius voor hen kon betekenen!

Ideaal dat ik vanuit huis al mijn vragen kon stellen aan de Rugexpert, ik raad het online Rugadvies zeker aan! 
– Maarten Peters, cliënt bij Fysius.

Fysius. Het antwoord op... uw vragen!

Tijdens de Nationale Week Tegen Rugpijn stonden onze Rugexperts voor u klaar om al uw vragen omtrent uw rugklachten te beantwoorden. Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden!

Volg ons op social media!

Tijdens de Nationale Week Tegen Rugpijn hebben wij iedereen op de hoogte gehouden via onze social media kanalen.

Volgt u ons al? Like ook onze Facebookpagina en volg ons nieuwe Instagram account en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de activiteiten van Fysius Rugexperts!

Heeft u de Nationale Week Tegen Rugpijn gemist?

Heeft u deze week gemist en wilt u toch graag gebruik maken van een gratis Rugadvies? Geen zorgen! Meld u vrijblijvend aan voor een gratis Rugadvies bij één van onze 28 vestigingen. Wij helpen u graag!

- Brenda Verton