Skip to main content

Werken bij Fysius

Als fysiotherapeut wil je het beste voor je cliënt. Dan is het prettig te werken op een plek waar je het beste van jezelf kan geven. We've got your back.

Recruiter-Brittney
Page content

Wordt jij onze nieuwe Rugexpert?

Wil jij Rugexpert worden, de volledige vrijheid over jouw werktijden en onbeperkte mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Laten we samen snel een kop koffie drinken om hier verder over door te praten.

Stage lopen bij Fysius Rugexperts? Ontdek wat het inhoudt!

Ben jij geïnteresseerd in de wervelkolom en wil je tijdens je studie fysiotherapie je kennis en vaardigheden op dit gebied verder ontwikkelen? We begeleiden je graag in je professionele loopbaan.

Onze aanpak 

Als dé rugexpert van Nederland helpen we onze cliënten aan een energiek, fit en rugpijnvrij leven. Hoe we dat doen? Door onze cliënten oprechte aandacht te geven en door de mens achter de cliënt te zien. Dit doen we niet alleen met fysiotherapie, maar ook door gesprekken te voeren, te bouwen aan een stevige vertrouwensrelatie en zo de cliënt te stimuleren en te motiveren naar een energiek leven zónder rug- of nekklachten.

Geloof jij in deze aanpak? Dan zoeken we jou! Want wij zijn altijd op zoek naar collega's die met fysiotherapie een verschil maken in het leven van onze cliënten. 

samen-werken-gezonde-rug
Uniek behandelconcept

Behandelconcept

Ons unieke behandelconcept richt zich op de onderliggende pijnoorzaak.

Expertise

Specialisten

Wij zijn specialisten in het behandelen van rug, nek en bekken

Ontwikkeling

In ontwikkeling

Wij blijven ons constant ontwikkelen met opleidingen, cursussen en onze eigen Fysius Academy

Rugexpert-fysiotherapeut-Bianca-Bolder
Ik kan het met alle collega's goed vinden en Fysius is een groep gelijkgestemden. De sfeer is positief en je voelt je écht onderdeel van een groter geheel. Bianca Bolder - Fysius Winterswijk

Fysius Academy

Als fysiotherapeut weet je dat fysiotherapie constant in ontwikkeling is. Nieuwe inzichten en innovaties bieden betere mogelijkheden voor het leveren van de beste zorg. Kom je bij ons werken? Dan helpen we jou om je maximaal te ontplooien. Dit doen we met onze eigen Fysius Academy waar we verschillende cursussen en trainingen aanbieden om je te helpen. We moedigen het aan dat je een opleiding volgt om je verder te specialiseren en denken hier graag in mee.

Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Wil jij meer weten over Fysius? Stel ons gerust jouw vraag!