Skip to main content

Over ons

De beste zorg en service voor iedere cliënt, dat is het uitgangspunt van Fysius Rugexperts. Iedere dag zetten we onze specialistische kennis in om met specialistische fysiotherapie een antwoord te geven op rug-, nek- en bekkenpijn. Wij gunnen het iedereen om pijnvrij te genieten van het leven.

Behandeling-rugpijn
Page content
Expertise

Expertise

Je kiest voor ruim 15 jaar gerichte ervaring en expertise in rug, nek en bekken

Persoonlijk

Persoonlijk

Iedere cliënt is uniek. We geloven in een persoonlijke en individuele aanpak

Dichtbij

Dichtbij

Met 34 praktijken verspreid in Nederland zijn we altijd dichtbij

Preventief

Duurzaam

We lossen het probleem bij de kern op, zodat jij je langer goed voelt

Onze Rugexperts

Elke fysiotherapeut bij Fysius is intern opgeleid tot Rugexpert. We werken uitsluitend met gediplomeerde fysiotherapeuten, die gespecialiseerd zijn in het behandelen van cliënten met rug- en wervelkolomgerelateerde klachten. Onze Rugexperts staan geregistreerd in het BIG- en kwaliteitsregister van hun beroepsgroep (Keurmerk Fysiotherapie).

Specialistische behandelapparatuur en -methodes

Voor het zo goed mogelijk behandelen van rug-, nek- en bekkenklachten, gebruiken wij specialistische behandelapparatuur en -methodes. We hebben bijvoorbeeld de OriGENE-therapie en het DAVID Spine Concept. Daarnaast bieden we behandelmethoden als Dry Needling, Medical Taping en Manuele Therapie aan. De methode en apparatuur die we tijdens een behandeling inzetten, worden bepaald aan de hand van de zorgbehoefte van de cliënt.

Oefeningen David

Aantoonbaar betere resultaten op lange termijn

Doordat ons behandelconcept gespecialiseerd is, werkt het beter dan reguliere fysiotherapie wanneer het gaat om het behandelen van rug-, nek- en bekkenklachten. Ook blijkt uit een intern onderzoek dat ons behandelconcept betere resultaten oplevert op de lange termijn dan reguliere fysiotherapie.

Patiënttevredenheid

Op Zorgkaart Nederland scoren wij een 9,2. 97% beveelt ons als organisatie aan. We zijn heel trots op deze cijfers en horen graag feedback van onze cliënten.

Uitleg behandelconcept

Verantwoordingsmodel WNT voor de zorg van Fysius.