Soms sturen we u naar een ander!

Wij zijn eerlijk. Soms kunnen wij u niet (alleen) helpen. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste behandeling voor een optimaal resultaat, ook wanneer een gedeelte van de behandeling zich buiten onze muren bevindt.

Bij Fysius brengen we zo goed mogelijk de factoren in kaart die een rol kunnen spelen bij uw klachten en het in stand houden ervan. Dát is de basis waardoor wij werken aan resultaat die blijvend is voor u.

Wij kunnen u niet altijd helpen

Bij het inzichtelijk maken van de klacht krijgen mijn collega’s en ik geregeld te maken met het feit dat er factoren meespelen waarbij wij u niet direct kunnen helpen. Want eerlijk is eerlijk, wij hebben niet altijd alles in huis om de oorzaak van uw klachten aan te pakken. Om een voorbeeld te geven: soms kan stress een belangrijke oorzaak zijn van uw rugklachten. Het is dan verstandig om een specialist te bezoeken die uw psychische factoren behandelt.

Samenwerking voor het beste resultaat

U hoeft niet alles zelf uit te zoeken. Als zorgverlener kan ik juist met u meedenken over wat voor u de beste oplossing is, zodat uw klacht wél blijvend wordt verholpen. Daarom werken wij bij Fysius graag samen met specialisten die een andere expertise hebben dan de rug.
Een voorbeeld dat ik altijd gebruik is de samenwerking met een podotherapeut. Rugklachten kunnen namelijk worden veroorzaakt door de verkeerde stand van de voeten. De podotherapeut kan dan een belangrijke meerwaarde zijn om u te voorzien van een passende behandeling en een juist schoenadvies. De combinatie van de podotherapeut en de behandeling bij Fysius is dan voor u cruciaal om het beste resultaat te behalen.

Samen staan we sterk!

Is het vreemd dat wij ook met externen werken? Wij vinden van niet, want zoals gezegd kan juist de combinatie voor u resulteren in een succesvol behandelresultaat. 
U als klant staat centraal en daarom werkt Fysius steeds meer samen met specialisten zoals: podotherapeuten, psychologen, osteopaten, voedingsdeskundigen en sportscholen. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste behandeling voor een optimaal resultaat, ook wanneer een gedeelte van de behandeling zich buiten onze muren bevindt. Op deze manier helpt Fysius mensen met de beste zorg en service!

- Maaike van der Ende