Feestelijke opening Fysius Leiderdorp

Op 11 juni 2020 is met grote trots onze 35e vestiging geopend in Leiderdorp! De vestiging bevindt zich aan de Van der Valk Boumanweg 178, waar drie enthousiaste Rugexperts (gespecialiseerde fysiotherapeuten) klaarstaan om te helpen bij rug-, nek- of bekkenklachten.

Ellen, Lise en Lorenza staan klaar om mensen te behandelen op de nieuwe vestiging. Lorenza: “Ik kijk er naar uit om te kunnen beginnen!”

Foto boven v.l.n.r.: Ellen, Lise en Lorenza

Ook Ellen en Lise kijken uit naar deze nieuwe start. “Ik werk al een tijd bij Fysius,” zegt Ellen. “Maar dit is de eerste keer dat ik betrokken ben bij de opening van een nieuwe vestiging. Dat is heel tof om mee te maken. Zeker na alle onzekerheden van de coronacrisis is het fijn om echt een nieuwe start te kunnen maken. Die kans grijp ik graag aan.” Lise beaamt dit. “Ik wil weer gewoon kunnen behandelen. Mensen kunnen zien, kunnen helpen. Het geeft zoveel voldoening om mensen te zien herstellen!”

Het is bijzonder goed nieuws dat deze vestiging geopend wordt, na een lange periode van onzekerheid door de coronacrisis. “De crisis maakte het werk voor onze fysiotherapeuten erg moeilijk. Een groot deel van hun werk is natuurlijk fysiek, wat een tijd lang niet mogelijk was om uit te voeren,” zegt Eline Termaat, Algemeen Directeur van Fysius. “Maar we zien dat de behandelingen aantrekken, nu het weer veilig kan en mag. Daarom kunnen we nu toch een nieuwe vestiging openen, om ook in Leiderdorp mensen van hun klachten af te helpen. De eerste cliënten hebben zich al aangemeld, en dat nog voor de opening. Het is fijn om te zien dat mensen vertrouwen hebben in Fysius. Wij staan voor ze klaar!”

Last van rug-, nek- of bekkenklachten? Ellen, Lise of Lorenza kunnen jou in Leiderdorp helpen!

Tot ziens op de vestiging!

Afspraak makenOver Leiderdorp