Nog 5 dagen tot de Nationale Week Tegen Rugpijn!

Van maandag 3 april tot en met zaterdag 8 april 2017, organiseert Fysius Rugexperts de Nationale Week Tegen Rugpijn. Tijdens deze week heeft u onder andere de unieke mogelijkheid om een gratis online Rugadvies in te plannen! Fysius is de eerste in Nederland die op deze innovatieve manier het antwoord op rugpijn geeft.

In mijn blog vertel ik u graag wat u volgende week kunt verwachten.

Wat is de Nationale Week Tegen Rugpijn?

De Nationale Week Tegen Rugpijn loopt van maandag 3 april t/m zaterdag 8 april 2017. Fysius Rugexperts organiseert deze week om het probleem van rugklachten extra onder de aandacht te brengen. Maar liefst 1 op de 5 volwassenen heeft last van terugkerende rugklachten en dit aantal blijft maar toenemen! Met deze gedachte zijn wij gestart met het organiseren van de Nationale Week Tegen Rugpijn.

Wat staat er op het programma tijdens de Nationale Week Tegen Rugpijn?

Heeft u ook rugklachten? Tijdens de Nationale Week Tegen Rugpijn willen wij het mensen met rugklachten zo gemakkelijk mogelijk maken om in contact te komen met onze Rugexperts en de eerste stappen te zetten richting een gezonde rug. Het volgende staat op het programma:

  • Gratis online Rugadvies (nieuw!)

Tijdens de Nationale Week Tegen Rugpijn bieden wij u de unieke mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis online Rugadvies. Vanuit huis kunt u uw klachten met een van onze Rugexperts bespreken, ontvangt u tips en adviezen en laten wij u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen. 

Meld u hier aan voor een gratis online Rugadvies!

  • Stel uw vraag aan onze Rugexperts!

Heeft u een vraag over uw rugklachten? Stel uw vraag aan onze Rugexperts! Zij staan de gehele week klaar om al uw vragen te beantwoorden. Stuur alvast uw vraag in!

  • Volg ons op social media!

Wilt u zeker weten dat u niks mist tijdens de Nationale Week Tegen Rugpijn?
Like ook onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle nieuws, tips en adviezen van onze Rugexperts!

Meer informatie?

Meer informatie over de Nationale Week Tegen Rugpijn leest u hier. Natuurlijk kunt u ook bij één van onze 28 vestigingen een afspraak maken voor een gratis Rugadvies, inclusief rugscan. Of start u liever direct met een behandeltraject door een intake te plannen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een intake of een gratis Rugadvies op een van onze vestigingen! Bel 0800-222 22 27 of vul ons afsprakenformulier in op onze website. Wij helpen u graag! 

- Brenda Verton, directeur Kwaliteit & Zorginnovatie