Gratis Rugadvies

Wil je geheel kosteloos en vrijblijvend kennismaken met Fysius? Dan kan dat met ons Gratis Rugadvies! Tijdens deze kennismaking kijken we of we wat voor jou kunnen betekenen, en kom jij erachter of Fysius bij je past.

Aanmelden Gratis Rugadvies

  Binnen 1 minuut geregeld
  Geen doorverwijzing nodig

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Om erachter te komen of Fysius iets voor jou is, kun je een afspraak maken voor een Gratis Rugadvies. Tijdens dit Rugadvies maak je kennis met één van onze Rugexperts en gaan we in gesprek over je klachten. We stellen vragen en doen vaak een bewegingsanalyse met behulp van de Spinal Mouse. Dit doen we om samen met jou inzicht te krijgen in je klachten. Heeft je Rugexpert het idee dat hij je kan helpen? Dan raadt hij/zij je meestal aan om een behandeling te starten, zodat er verder onderzoek kan worden gedaan naar je klachten. Heeft je Rugexpert het idee dat je ergens anders misschien beter geholpen kunt worden? Dan zal hij/zij je daar naar doorverwijzen. Uiteindelijk gaat het er om dat jij de zorg krijgt die je nodig hebt!

Wat kun je verwachten van het gratis Rugadvies?

  • Wat is de mogelijke oorzaak van jouw klachten?
  • Gaat dat type klachten vanzelf over?
  • Wat kun je zelf doen om klachten te verminderen?
  • Een Spinal Mouse bewegingsanalyse (afhankelijk van type klacht)
  • Is het verstandig om specialistische hulp te krijgen?
  • Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je liever meteen behandeld worden?

Natuurlijk kun je ook meteen starten met een behandeltraject. Maak dan een afspraak voor een intake. Na het Gratis Rugadvies kun je uiteraard ook een afspraak maken voor een intake.

Aanmelden Gratis Rugadvies

  Binnen 1 minuut geregeld
  Geen doorverwijzing nodig