Skip to main content

Fysius Zwolle

Rijnlaan 27
8032 JZ Zwolle

Page content

Heb je last van nek- of rugklachten?

Rugpijn kan heel bepalend zijn voor je leven; het is een pijn die je kan belemmeren in alles wat je doet. Gelukkig kan fysiotherapie je vaak helpen. Door te werken aan sterkere spieren verminder je pijn. Zelfs wanneer de oorzaak van je klachten ligt bij slijtage of artrose.

Om je écht met je pijnklachten te kunnen helpen, geloven wij dat specialistische kennis een vereiste is. Wij zijn daarom gespecialiseerd in het behandelen van de wervelkolom; de rug en de spieren in je rug en nek. Ons voordeel:

  • Gespecialiseerd in langdurig oplossen van pijn in rug en nek.
  • Ruime openingstijden, ook 's avonds en/of in het weekend.
  • Vergoed als fysiotherapie.
  • Contracten met alle zorgverzekeraars.

 

Hoe helpen we jou van je nek- en rugklachten af?

Tijdens de intake stellen wij een specifieke diagnose voor jouw klachten en luisteren wij naar je persoonlijke situatie. Dit vormt de basis voor het persoonlijk behandelplan voor je rugklachten of nekklachten.

Fysiotherapie Scoliose

Fysius Zwolle is gespecialiseerd in het behandelen van Scoliose-gerelateerde pijn. Scoliose is een kromming in de rug die bij ongeveer 3% van de mensen voorkomt. Het kan je beperken in je dagelijkse activiteiten. De symptomen van scoliose zijn onder andere: pijn in de rugwervel, moeite met bewegen en een uitstralende pijn. Heb je last van pijn door scoliose? De pijn door scoliose is vervelend, maar meestal goed te behandelen. In alle Fysius-praktijken kun je terecht met gebruikelijke Scoliose-gerelateerde klachten en in Zwolle is extra kennis aanwezig over scoliose.