Skip to main content

Fysius Arnhem

Het Lemoen 87
6846 KD Arnhem

Page content

Heb je last van rug-, nek- of bekkenklachten?

Rugpijn kan heel bepalend zijn voor je leven; het is een pijn die je kan belemmeren in alles wat je doet. Gelukkig kan fysiotherapie je vaak helpen. Door te werken aan sterkere spieren verminder je pijn. Zelfs wanneer de oorzaak van je klachten ligt bij slijtage of artrose.

Wij gaan je helpen!

Om je écht met je pijnklachten te kunnen helpen, geloven wij dat specialistische kennis een vereiste is. Wij zijn daarom gespecialiseerd in het behandelen van de wervelkolom; de rug en de spieren in je rug, nek en bekken. Ons voordeel:

  • Gespecialiseerde fysiotherapie voor rug-, nek- en bekken.
  • Ruime openingstijden, ook 's avonds en/of in het weekend.
  • Vergoed als fysiotherapie.
  • Contracten met alle zorgverzekeraars.

Hoe gaan wij jou van je rug-, nek- en bekkenklachten afhelpen?

Tijdens de intake stellen wij een specifieke diagnose voor jouw klachten en luisteren wij naar je persoonlijke situatie. Dit vormt de basis voor het persoonlijk behandelplan voor je rugklachtennekklachten of bekkenklachten.

OriGENE 2 in Arnhem

Op onze vestiging in Arnhem beschikken wij over het nieuwe OriGENE 2-behandeltoestel. Hiermee kunnen we naast manuele therapie, dry needling en medical taping nu ook een nekspecifieke behandeling aanbieden op het OriGENE behandeltoestel.

Het voordeel van OriGENE 2

Het voordeel van de OriGENE 2 is dat zowel de nek als de rug tegelijk in 1 beweging getraind kunnen worden. Je nek en rug werken namelijk nauw samen en kunnen beiden pijnklachten veroorzaken wanneer één van deze 2 regio's niet goed wordt behandeld.

Voor wie?

  1. Voor mensen met zowel nek- als rugklachten
  2. Voor het behandelen van langdurige (chronische) nek- en rugklachten
OriGENE-behandelapparatuur