Skip to main content

Fysius Ede

Stationsweg 39
6711 PK Ede

Page content

Heb je last van rug-, nek- of bekkenklachten?

Rugpijn kan heel bepalend zijn voor je leven; het is een pijn die je kan belemmeren in alles wat je doet. Gelukkig kan fysiotherapie je vaak helpen. Door te werken aan sterkere spieren verminder je pijn. Zelfs wanneer de oorzaak van je klachten ligt bij slijtage of artrose.

Wij gaan je helpen!

Om je écht met je pijnklachten te kunnen helpen, geloven wij dat specialistische kennis een vereiste is. Wij zijn daarom gespecialiseerd in het behandelen van de wervelkolom; de rug en de spieren in je rug, nek en bekken. Ons voordeel:

  • Gespecialiseerde fysiotherapie voor rug-, nek- en bekken.
  • Ruime openingstijden, ook 's avonds en/of in het weekend.
  • Vergoed als fysiotherapie.
  • Contracten met alle zorgverzekeraars.

Hoe gaan wij jou van je rug-, nek- en bekkenklachten afhelpen?

Tijdens de intake stellen wij een specifieke diagnose voor jouw klachten en luisteren wij naar je persoonlijke situatie. Dit vormt de basis voor het persoonlijk behandelplan voor je rugklachtennekklachten of bekkenklachten.

Speciaal voor vrouwen in de overgang

Fysius Ede is gespecialiseerd in het helpen van vrouwen in de overgang. Met het Door programma krijg je toegang tot een helder geschreven E-book, waarin je aan de hand van zes thema’s alles kunt lezen wat belangrijk is om te weten rondom de overgang. 

Verder train je zes weken lang, één keer per week een uur, in een vaste groep op een vast tijdstip onder begeleiding van onze Door fysiotherapeut. Op je eigen niveau, met specifieke aandachtspunten die voor jou van belang zijn.