Skip to main content

Fysius Capelle aan den IJssel

Cypresbaan 20
2908 LT Capelle aan den IJssel

Page content

Heb je last van rug-, nek- of bekkenklachten?

Rugpijn kan heel bepalend zijn voor je leven; het is een pijn die je kan belemmeren in alles wat je doet. Gelukkig kan fysiotherapie je vaak helpen. Door te werken aan sterkere spieren verminder je pijn. Zelfs wanneer de oorzaak van je klachten ligt bij slijtage of artrose.

Wij gaan je helpen!

Om je écht met je pijnklachten te kunnen helpen, geloven wij dat specialistische kennis een vereiste is. Wij zijn daarom gespecialiseerd in het behandelen van de wervelkolom; de rug en de spieren in je rug, nek en bekken. Ons voordeel:

  • Gespecialiseerde fysiotherapie voor rug-, nek- en bekken.
  • Ruime openingstijden, ook 's avonds en/of in het weekend.
  • Vergoed als fysiotherapie.
  • Contracten met alle zorgverzekeraars.

Psychosomatische fysiotherapie

Fysius Capelle aan den IJssel is gespecialiseerd in psychosomatische fysiotherapie. Een psychosomatisch fysiotherapeut is expert op het gebied van chronische pijn en lichamelijke klachten waarbij geen duidelijke anatomische oorzaak gevonden kan worden. In dit geval spelen gevoelens als stress, angst en somberheid vaak een grote rol in het ontstaan van de chronische pijn. Psychosomatische fysiotherapie helpt kortom door fysieke en psychische klachten als één geheel te behandelen en vergroot daardoor de kans op blijvend herstel.

Hoe gaan wij jou van je rug-, nek- en bekkenklachten afhelpen?

Tijdens de intake stellen wij een specifieke diagnose voor jouw klachten en luisteren wij naar je persoonlijke situatie. Dit vormt de basis voor het persoonlijk behandelplan voor je rugklachtennekklachten of bekkenklachten.