Gratis Online Rugadvies

Heeft u rug-, nek- of bekkenklachten en weet u niet zeker of we u hier online of telefonisch mee kunnen helpen? Dan is het mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend kennis met ons te maken door te starten met een Gratis online Rugadvies. Zo weet u kosteloos of Fysius Rugexperts iets voor u is!

Maak een afspraakNeem contact op

Waarom een Gratis Online Rugadvies?

Tijdens een Gratis Online Rugadvies maken wij een inschatting van uw (rug)klachten en geven wij tips en adviezen. Zo kunt u kosteloos kennismaken met uw Rugexpert (gespecialiseerde fysiotherapeut). Bevalt het? Dan helpen wij u graag verder tijdens een Digitaal Consult! Daar kunnen we uitgebreid onderzoek doen naar uw klachten en een behandelplan opstellen. Bevalt het Gratis Online Rugadvies helaas toch niet? Geen probleem! De afspraak is absoluut geheel vrijblijvend.

 

Goed om te weten!

  • Geen verborgen kosten. Het advies is helemaal gratis!
  • Geen verplichtingen. De afspraak is volledig vrijblijvend!
  • Laagdrempelig kennismaken. U weet meteen wat u kunt verwachten van onze verdere behandelingen!
  • Tips en adviezen waar u meteen mee aan de slag kunt!

Hoe ziet het gratis online Rugadvies eruit?

Voordat uw afspraak begint, ontvangt u een SMS met daarin een link naar onze videoconsult-omgeving (Clickdoc) en een inlogcode. U kunt deze link direct openen op uw smartphone, waarna u de inlogcode kunt invoeren voor toegang tot de online wachtkamer. Uw Rugexpert komt vervolgens bij u op het afgesproken tijdstip.

Voor een goed verloop van uw afspraak is het belangrijk dat u ingelogd bent op het aanvangstijdstip van uw afspraak. Lukt het video-bellen niet? Geen probleem, uw Rugexpert zal in het gratis Rugadvies in dat geval telefonisch met u houden!

Een gratis online Rugadvies duurt meestal rond de 20 minuten en bestaat uit een kort vraaggesprek. De conclusies van het gesprek en tips en adviezen worden met u besproken. U ontvangt daarnaast een persoonlijk advies over wat wij voor u kunnen betekenen. Na het online Rugadvies kunt u eventueel een afspraak maken voor een Digitaal Consult, zodat wij u verder kunnen helpen.