Spinal Mouse

De Spinal Mouse® is een modern meetinstrument dat wordt gebruikt door een Fysius Rugexpert. De Rugexpert maakt met behulp van de Spinal Mouse® een grafische analyse van de stand en beweeglijkheid van je wervelkolom, evenals de wervelsegmenten onderling.

De Spinal Mouse® ruganalyse wordt uitgevoerd tijdens de Intake.

Maak een afspraakGratis Rugadvies

Hoe werkt een Spinal Mouse ruganalyse?

De werking van de Spinal Mouse® is snel, eenvoudig en betrouwbaar. De metingen worden door je Rugexpert in 20 min. uitgevoerd waarbij het draadloze apparaat langs je wervelkolom wordt bewogen. De metingen worden verzameld en verwerkt op de computer. Jouw Rugexpert analyseert de gegevens en geeft  je direct een deskundig advies.

  • Wordt uitgevoerd door jouw Rugexpert
  • Snel, eenvoudig en betrouwbaar
  • Metingen vinden plaats in 3 posities
  • Duur van 20 min.
  • Analyse en deskundig advies

Wat kun je verwachten?

  • Meting 1: Vooraf aan de behandeling wordt met behulp van de Spinal Mouse® uw wervelkolom in kaart gebracht en worden de aanwezige beperkingen in uw rug geanalyseerd. Op basis van deze Spinal Mouse® analyse kan er gestart worden met een specifieke behandeling. Dit is de 0-meting.
  • Meting 2: Na enkele behandelingen wordt er opnieuw gemeten met de Spinal Mouse® en zal uw Rugexpert bekijken welke positieve veranderingen er in uw rug hebben plaatsgevonden. Dit is de tussenmeting.
  • Meting 3: Aan het eind van het behandeltraject meet uw Rugexpert nog één keer om het behaalde eindresultaat en de ‘gezondheid’ van uw rug vast te stellen. Dit is de eindmeting.

Wilt u meer informatie?

U kunt bij ons altijd vrijblijvend op afspraak terecht voor een Spinal Mouse® meting in een vestiging bij u in de buurt. U ontvangt na het gratis Rugadvies een professioneel en deskundig advies van uw Rugexpert.

Tevens krijgt u een overzicht mee op papier van hoe bewegelijk, sterk en stabiel uw rug op dit moment is. Zo weet u in 20 min. precies wat er met uw rug-, nek- of bekken(stand) aan de hand is.

Behandeltraject starten óf eerst kennis maken?

Wilt u direct een behandeling starten (intake), dan wordt de Spinal Mouse® ruganalyse tijdens uw eerste afspraak uitgevoerd. Wilt u liever eerst kennis maken met Fysius? Dan is het mogelijk om een Gratis Rugadvies aan te vragen. Tijdens dit Gratis Rugadvies wordt er een Spinal Mouse® ruganalyse gemaakt (zonder behandelplan).

Maak een afspraakGratis Rugadvies

Spinal Mouse® ruganalyse:

Altijd een vestiging bij u in de buurt!

Bekijk onze vestigingen

Altijd een vestiging bij u in de buurt

Met ruim 30 behandelcentra altijd bij u in de buurt! Vul hieronder uw postcode in.
Fysius vestigingen in de buurt van :

Bekijk alle vestigingen