Spinal Mouse

De Spinal Mouse® is een modern meetinstrument wat wordt gebruikt door een Rugexpert (dé gespecialiseerde fysiotherapeut bij Fysius Rugexperts). De Spinal Mouse® maakt een grafische analyse van de stand en beweeglijkheid van uw wervelkolom, evenals de wervelsegmenten onderling. De meting vindt op de huid plaats en is hierdoor niet belastend.

Maak nu een afspraak

Hoe werkt een Spinal Mouse?

De werking van de Spinal Mouse® is snel, eenvoudig en betrouwbaar. De metingen worden door uw Rugexpert in 20 min. uitgevoerd waarbij het draadloze apparaat langs uw wervelkolom wordt bewogen. De metingen worden verzameld en verwerkt op de computer. Uw Rugexpert analyseert de gegevens en geeft u direct een deskundig advies.

Spinal Mouse, wat kunt u verwachten?

  • Meting 1: Vooraf aan de behandeling wordt met behulp van de Spinal Mouse® uw wervelkolom in kaart gebracht en worden de aanwezige beperkingen in uw rug geanalyseerd. Op basis van deze Spinal Mouse® analyse kan er gestart worden met een specifieke behandeling. Dit is de 0-meting.
  • Meting 2: Na enkele behandelingen wordt er opnieuw gemeten met de Spinal Mouse® en zal uw Rugexpert bekijken welke positieve veranderingen er in uw rug hebben plaatsgevonden. Dit is de tussenmeting.
  • Meting 3: Aan het eind van het behandeltraject meet uw Rugexpert nog één keer om het behaalde eindresultaat en de ‘gezondheid’ van uw rug vast te stellen. Dit is de eindmeting.

Wilt u meer informatie?

U kunt bij ons altijd vrijblijvend op afspraak terecht voor een Spinal Mouse® meting in een vestiging bij u in de buurt. U ontvangt na het gratis Rugadvies een professioneel en deskundig advies van uw Rugexpert. Tevens krijgt u een overzicht mee op papier van hoe bewegelijk, sterk en stabiel uw rug op dit moment is. Zo weet u in 20 min. precies wat er met uw rug aan de hand is.

Altijd een vestiging bij u in de buurt!

Met 29 behandelcentra altijd bij u in de buurt! Zoek de dichtsbijzijnde vestiging door hieronder uw postcode of woonplaats in te vullen.

Fysius vestigingen in de buurt van :

Bel 0800 - 222 22 27 (gratis) en maak vandaag nog een afspraak.

Maak nu een afspraak