Oefentherapie

De oefenruimte wordt ook wel de ADL-ruimte genoemd, oftewel: Algemeen Dagelijks Leven. Zoals de naam al zegt, oefent u hier met praktische handelingen uit uw dagelijks leven.

  • Dagelijkse activiteiten
  • Tillen, bukken, lopen, zitten
  • Verbeteren lichaamshouding
  • Zelfredzaamheid en vertrouwen

Maak een afspraakGratis Rugadvies

Oefentherapie bij Fysius

In de oefentherapie sessie werken wij samen met u in het nabootsen van dagelijkse activiteiten. Hierbij kunt u denken aan uw boodschappen tillen of het oppakken van iets van de grond. Door dit te oefenen, weet u hoe u in het dagelijks leven kunt letten op een juiste houding.

De oefenruimte

De oefenruimte is voor alle typen rugklachten een absolute meerwaarde. Doordat u deze handelingen oefent, weet u waar u in het dagelijks leven op moet letten. Hierdoor wordt uw zelfredzaamheid vergroot en werkt u aan een leven zonder rugpijn!

Wilt u meer informatie?

U kunt bij ons altijd vrijblijvend op afspraak terecht voor een Gratis Rugadvies in een vestiging bij u in de buurt. U ontvangt na het gratis Rugadvies een professioneel en deskundig advies van uw Rugexpert.

Behandeltraject starten óf eerst kennis maken?

Wilt u direct een behandeling starten (intake), dan wordt de Spinal Mouse® rugscan tijdens uw eerste afspraak uitgevoerd. Wilt u liever eerst kennis maken met Fysius? Dan is het mogelijk om een gratis Rugadvies aan te vragen. Tijdens dit gratis Rugadvies wordt er een Spinal Mouse® rugscan gemaakt (zonder behandelplan).

Maak een afspraakGratis Rugadvies

Altijd een vestiging bij u in de buurt!

Bekijk onze vestigingen

Vraag nu een Gratis Rugadvies aan!