Oefentherapie

De oefenruimte wordt ook wel de ADL-ruimte genoemd, oftewel: Algemeen Dagelijks Leven. Zoals de naam al zegt, oefen je hier met praktische handelingen uit je dagelijks leven.

  • Dagelijkse activiteiten
  • Tillen, bukken, lopen, zitten
  • Verbeteren lichaamshouding
  • Zelfredzaamheid en vertrouwen

Afspraak maken

Oefentherapie bij Fysius

In de oefentherapie sessie werken wij samen met jou in het nabootsen van dagelijkse activiteiten. Hierbij kun je denken aan je boodschappen tillen of het oppakken van iets van de grond. Door dit te oefenen, leer je hoe je in het dagelijks leven kunt letten op een goede houding.

De oefenruimte

De oefenruimte is voor alle typen rugklachten een absolute meerwaarde. Doordat je deze handelingen oefent, weet je waar je in het dagelijks leven op moet letten. Hierdoor wordt je zelfredzaamheid vergroot en werk je aan een leven zonder rugpijn!

Wil je meer informatie?

Je kunt bij ons vrijblijvend op afspraak terecht voor een Gratis Rugadvies in een vestiging bij jou in de buurt. Je ontvangt na het gratis Rugadvies een professioneel en deskundig advies van jouw Rugexpert.

Behandeltraject starten óf eerst kennis maken?

Wil je direct een behandeling starten (intake), dan wordt de Spinal Mouse® rugscan tijdens je eerste afspraak uitgevoerd. Wil je liever eerst kennis maken met Fysius? Dan is het mogelijk om een gratis Rugadvies aan te vragen.

Afspraak maken

Altijd een vestiging bij jou in de buurt!

Bekijk onze vestigingen