Medical Taping

Medical Taping is een behandelmethode die veel wordt toegepast in de fysiotherapie bij uiteenlopende klachten, waaronder rug-, nek- en bekkenklachten.

Onze rugexperts zijn gespecialiseerd in het toepassen en aanbrengen van medical taping. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak nu een afspraak voor een intake of een gratis (online) Rugadvies!

Maak een afspraakGratis Rugadvies

Wat is Medical Taping?

Medical Taping biedt door de elasticiteit extra ondersteuning voor het gewricht, zonder de bewegingen te blokkeren. Door de tape wordt de huid als het ware een stukje van de pijnlijke onderlaag getild, waardoor de druk en de spierspanning op de pijnlijke plek afneemt.

Medical Taping bevordert dus in het kort het herstelproces en verbetert de spier- en gewrichtsfunctie. Hierdoor zal de pijn sneller verdwijnen wat het bewegen gemakkelijker maakt.

Maak een afspraak

Medical Taping kan een geschikte behandelmethode zijn bij verschillende soorten rugklachten. Onze rugexperts zijn gespecialiseerd in het behandelen en verhelpen van rug- en wervelkolomgerelateerde klachten.

Maak een afspraakGratis Rugadvies

Altijd een vestiging bij jou in de buurt!

Bekijk onze vestigingen

Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Met ruim 30 behandelcentra altijd bij u in de buurt! Vul hieronder uw postcode in.
Fysius vestigingen in de buurt van :

Bekijk alle vestigingen