Medical Taping

Medical Taping is een behandelmethode die veel wordt toegepast in de fysiotherapie bij uiteenlopende klachten, waaronder rug-, nek- en bekkenklachten.

Onze rugexperts zijn gespecialiseerd in het toepassen en aanbrengen van medical taping. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak nu een afspraak voor een intake of een gratis (online) Rugadvies!

Maak een afspraak

Wat is Medical Taping?

Medical Taping biedt door de elasticiteit extra ondersteuning voor het gewricht, zonder de bewegingen te blokkeren. Door de tape wordt de huid als het ware een stukje van de pijnlijke onderlaag getild, waardoor de druk en de spierspanning op de pijnlijke plek afneemt.

Medical Taping bevordert dus in het kort het herstelproces en verbetert de spier- en gewrichtsfunctie. Hierdoor zal de pijn sneller verdwijnen wat het bewegen gemakkelijker maakt.

Maak een afspraak

Medical Taping kan een geschikte behandelmethode zijn bij verschillende soorten rugklachten. Onze rugexperts zijn gespecialiseerd in het behandelen en verhelpen van rug- en wervelkolomgerelateerde klachten.

Heeft u behoefte aan meer informatie?

Heeft u specifieke vragen over Medical Taping of wilt u direct een afspraak maken voor een intake of gratis Rugadvies? Neem gerust contact met ons op via 0800 - 222 22 27 of maak gebruik van onze live chat (rechtonder op onze website)! Wij helpen u graag!

  Bel 0800 - 222 22 27 of chat met één van onze medewerkers!
  Heeft u vragen? App uw vraag naar een Rugexpert: 06 - 303 510 19

Maak een afspraak

Altijd een vestiging bij u in de buurt!

Bekijk onze vestigingen

Altijd een vestiging bij u in de buurt

Met ruim 30 behandelcentra altijd bij u in de buurt! Vul hieronder uw postcode in.
Fysius vestigingen in de buurt van :

Bekijk alle vestigingen