Medical Taping

Medical Taping is een behandelmethode die veel wordt toegepast in de fysiotherapie bij uiteenlopende klachten, waaronder rug-, nek- en bekkenklachten.

Onze rugexperts zijn gespecialiseerd in het toepassen en aanbrengen van medical taping. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak nu een afspraak voor een intake of een gratis (online) Rugadvies!

Maak nu een afspraak

Waarom Medical Taping?

Medical Tape biedt door zijn elasticiteit extra ondersteuning voor het gewricht, zonder de bewegingen te blokkeren. Door de tape wordt de huid als het ware een stukje van de pijnlijke onderlaag getild, waardoor de druk en de spierspanning op de pijnlijke plek afneemt. Medical Taping bevordert dus in het kort het herstelproces en verbetert de spier- en gewrichtsfunctie. Hierdoor zal de pijn sneller verdwijnen en het bewegen weer gemakkelijker gaan.

Afspraak maken

Medical Taping kan een geschikte behandelmethode zijn bij verschillende soorten rugklachten. Onze rugexperts zijn gespecialiseerd in het behandelen en verhelpen van rug- en wervelkolomgerelateerde klachten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

Altijd een vestiging bij u in de buurt!

Met 29 behandelcentra altijd bij u in de buurt! Zoek de dichtsbijzijnde vestiging door hieronder uw postcode of woonplaats in te vullen.

Fysius vestigingen in de buurt van :

Bel 0800 - 222 22 27 (gratis) en maak vandaag nog een afspraak.

Maak nu een afspraak