Skip to main content

Groei door als Rugexpert bij Fysius

Geniet van een werkomgeving waar je jezelf constant ontwikkelt als fysiotherapeut. We doen er alles aan om cliënten fit, energiek en pijnvrij te krijgen!

Bianca-Winterswijk
Page content
Team-Winterswijk

Dankbaar werk, goede condities

Je draagt graag bij aan een goede vitaliteit van jouw cliënten, maar je moet ook goed voor jezelf zorgen. Bij Fysius werk je met moderne behandelapparatuur, een uniek behandelconcept en je kiest uit tal van opleidingen via onze eigen Fysius Academy. We got your back!

  • Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen met ons eigen nascholingsaanbod Fysius Academy 
  • Een fijne en open werksfeer op één van onze locaties 
  • Een salaris tussen de €2.500,- en €4.100,- bruto per maand (exclusief bonus die kan oplopen tot €400,- per maand bij 38-urige werkweek)

Samen vormen we de ruggengraat van Fysius 

Bij Fysius ga je aan de slag met fanatiekelingen. Mensen die staan voor hun vak en hun cliënt écht verder helpen. Lees wat je toekomstige collega’s zo leuk vinden aan Fysius. 

Rugexpert-fysiotherapeut-Bianca-Bolder
Ik kan het met alle collega's goed vinden en Fysius is een groep gelijkgestemden. De sfeer is positief en je voelt je écht onderdeel van een groter geheel. Bianca Bolder
Rugexpert-fysiotherapeut-Jasper-Konnik
De kracht van Fysius ligt in de integratie van fysieke en mentale gezondheidsaspecten. Hier word je een completere fysiotherapeut. Jasper Konnik

Rugpijnvrij dankzij jouw skills

Voor welke Fysius-locatie je ook kiest, jij maakt impact bij dé Rugexpert van Nederland. Samen met jouw toekomstige collega’s help je onze cliënten naar een fit, vitaal en pijnvrij leven. 

Client-in-behandeling

Eens kennis maken?

Laat je gegevens achter. Wij nemen snel contact met je op!

Samenwerken en successen vieren

Al meer dan 15 jaar zijn we dé Rugexpert van Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn. Als we doelen halen, dan vieren we die graag samen.