DOE MEE MET FYSIUS FIT!

Heb jij je behandeltraject bij Fysius afgerond en wil je je rug blijvend gezond en sterk houden? Of ben je nog in behandeling en wil je meer doen om aan je herstel te werken? Dan is Fysius Fit wat voor jou!

AanmeldenMeer informatie


MELD JE NU AAN VOOR FYSIUS FIT!

(optioneel)WAT IS FYSIUS FIT?

Tijdens de trainingen van Fysius Fit gaan we in een kleine groep werken aan een hogere belastbaarheid van je rug. Je zal je soepeler, sterker en gezonder gaan voelen!

VOOR WIE IS FYSIUS FIT?

De trainingen zijn geschikt voor iedereen die bezig is met een behandeling bij Fysius of die zijn of haar traject bij Fysius heeft afgerond. 

WAT GA JE DOEN BIJ FYSIUS FIT?

Je gaat onder begeleiding van een Rugexpert, samen met maximaal 3 anderen, aan de slag met het versterken en verbeteren van je rug. De wekelijkse training duurt een uur, waarin je een warming-up, twee circuittrainingen en cooling down zal gaan doen. De oefeningen die je doet tijdens de circuittraining zullen per persoon en per week verschillen; de Rugexpert bekijkt wat jij en de anderen in jouw groep op dat moment nodig hebben.

WANNEER BEGINT HET?

De trainingen gaan van start in de maand juni, wanneer de groepen vol zijn.

WAT KOST HET?

Fysius Fit kost € 45 per maand. Hiervoor mag je iedere week meedoen aan de training. De kosten zijn niet afhankelijk van jouw deelname. De minimale deelname is 3 maanden, daarna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Betaling is maandelijks per automatische incasso.

IS HET CORONAPROOF?

Ja, uiteraard! De groepen bestaan om die reden uit maximaal 4 deelnemers en vinden alleen plaats op vestigingen met een ruime oefenzaal. Dus geef je snel op, want vol = vol!

WAAR KAN IK MEEDOEN?

Op dit moment wordt Fysius Fit alleen nog aangeboden op de vestigingen in Nijverdal, Oss, Utrecht en Hilversum.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail dan naar fit@fysius.nl of vraag het aan jouw Rugexpert op de vestigingen Hilversum, Oss, Nijverdal of Utrecht!