DOE MEE MET FYSIUS FIT!

Volg jij een behandeltraject bij Fysius en wil je nog meer doen om aan je herstel te werken? Of ben je (bijna) klaar met je behandeling en wil je je rug blijvend gezond en sterk houden? Dan is Fysius Fit wat voor jou!

AanmeldenMeer informatie


MELD JE NU AAN VOOR FYSIUS FIT!WAT IS FYSIUS FIT?

Tijdens de trainingen van Fysius Fit gaan we in een kleine groep (3 – 6 deelnemers) werken aan een hogere belastbaarheid van je rug. Je zal je soepeler, sterker en gezonder gaan voelen!

WAAROM FYSIUS FIT?

Merk je dat je het soms lastig vindt om huiswerkoefeningen goed uit te voeren? Zou je je graag fitter willen voelen? Of ben je soms onzeker over de manier waarop je je rug gebruikt? Tijdens Fysius Fit leer je goede beweegtechnieken, bouw je conditie op en krijg je meer vertrouwen in je houdingen en bewegingen. Zo is Fysius Fit ook een goede start om (weer) te gaan sporten!

VOOR WIE IS FYSIUS FIT?

De trainingen zijn geschikt voor iedereen die bezig is met een behandeling bij Fysius of die zijn of haar traject bij Fysius heeft afgerond. Het maakt niet uit hoe ver je in je traject bent of hoeveel last je nog hebt van je klachten; de trainingen van Fysius Fit worden afgestemd op jouw niveau.

WAT GA JE DOEN BIJ FYSIUS FIT?

Je gaat onder begeleiding van een Rugexpert aan de slag met het versterken en verbeteren van je rug. De wekelijkse training duurt een uur, waarin je een warming-up, twee circuittrainingen en cooling down zal gaan doen. De oefeningen die je doet tijdens de circuittraining zullen per week verschillen; de Rugexpert bekijkt wat jij en de anderen in jouw groep op dat moment nodig hebben.

WANNEER BEGINT HET?

De trainingen gaan van start wanneer de groepen vol zijn. Vraag je Rugexpert wanneer je mee kan doen.

WAT KOST HET?

Fysius Fit kost € 45 per maand. Hiervoor mag je iedere week meedoen aan de training, voor minimaal drie maanden.

WAAR KAN IK MEEDOEN?

Op dit moment wordt Fysius Fit alleen nog aangeboden op de vestigingen in Nijverdal, Oss, Utrecht en Hilversum.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail dan naar fit@fysius.nl of vraag het aan jouw Rugexpert op de vestigingen Hilversum, Oss, Nijverdal of Utrecht!