Skip to main content

Fysius Fit - Ondersteun je herstel en voorkom nieuwe rug-, nek- of bekkenpijn

Volg jij een behandeltraject bij Fysius en wil je nog meer doen om aan je herstel te werken? Of ben je klaar met je behandeling en wil je je rug blijvend gezond en sterk houden? Dan is Fysius Fit iets voor jou!

Page content

Wat is Fysius Fit? 

Tijdens de trainingen van Fysius Fit werk je samen met een kleine groep van drie tot zes deelnemers aan een hogere belastbaarheid van je rug. Je merkt al snel dat je jezelf soepeler, sterker en gezonder gaat voelen.

  • Vergroot je kracht en conditie
  • Verklein de kans op wervelgerelateerde pijn
  • Voel je fitter en energieker

Waarom Fysius Fit? 

Merk je dat je het lastig vindt om huiswerkoefeningen goed uit te voeren? Wil je je graag fitter voelen? Of ben je onzeker over de manier waarop je je rug gebruikt? Tijdens Fysius Fit leer je goede beweegtechnieken, bouw je conditie op en krijg je meer vertrouwen in je houdingen en bewegingen. Daarmee is Fysius Fit ook een goede start om (weer) te gaan sporten!

Voor wie is Fysius Fit? 

Volg je een behandeling of heb je net een behandeling afgerond? Dan is Fysius Fit geschikt voor jou. Het programma is ook geschikt als je nog maar net gestart bent met je behandeling. De trainingen van Fysius Fit zijn namelijk afgestemd op jouw niveau.

 

Wat ga je doen bij Fysius Fit?

Je gaat onder begeleiding van een Rugexpert aan de slag met het versterken en verbeteren van je rug. De wekelijkse training duurt een uur, waarin je een warming-up, twee circuittrainingen en een cooling down doet. De oefeningen die je doet tijdens de circuittraining zullen per week verschillen; de Rugexpert bekijkt wat jij en de anderen in jouw groep op dat moment nodig hebben.

Wanneer begint het? 

De trainingen gaan van start wanneer de groepen vol zijn. Vraag je Rugexpert wanneer je mee kan doen.

Wat kost het? 

Fysius Fit kost € 45 per maand. Hiervoor mag je iedere week meedoen aan de training, voor minimaal drie maanden.

Deelnemende locaties

Op dit moment wordt Fysius Fit aangeboden op de praktijken Deventer, Ede, Leeuwarden, Hengelo, Hilversum, Oss, Nijverdal, Zaandam, Utrecht en Amersfoort. 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail dan naar fit@fysius.nl of vraag het aan jouw Rugexpert op de praktijken Deventer, Ede, Leeuwarden, Hengelo, Hilversum, Oss, Zaandam, Nijverdal Utrecht en Amersfoort!