Cliëntervaring: Jeanet de Jong

"Zoveel pijn waardoor de ziektewet een feit werd en zelfs een eventuele omscholing noodzakelijk leek. Ik kon nog geen 100 meter lopen en nu loop ik ‘met gemak’ 5 kilometer. Eindelijk kan ik er weer met mijn kinderen op uit!"

Een aangeboren heupafwijking met een operatie op jonge leeftijd leek destijds de oplossing voor een gezond leven. Lange tijd heeft dit ook daadwerkelijk uitkomst geboden maar helaas zijn de klachten 10 jaar geleden weer gaan opspelen. De artsen wisten er geen raad mee, de fysio in het dorp boekte geen resultaat en ik belandde in de ziektewet. De bedrijfsarts besprak zelfs al de mogelijkheid voor een eventuele omscholing.

Mij daarbij neerleggen was geen optie en ik ging via google op onderzoek uit. Zo kwam ik bij Fysius terecht, wat een uitkomst! Tijdens de intake (uitgebreid onderzoek) werd direct geconstateerd wat de oorzaak van mijn klachten was. Voor mij was dit geheel nieuw, niemand heeft ooit die mogelijke oorzaak benoemd…Een half jaar lang heb ik een intensief behandeltraject (2x per week) bij Fysius gevolgd.

De behandelaanpak is zeer professioneel en deskundig. Diverse behandeltechnieken worden afwisselend ingezet. De Rugexperts denken tijdens het traject continu mee om uiteindelijk het beste resultaat te bereiken. Ik had dit nooit durven hopen, dit is het begin geweest van een heel ander leven. Eindelijk met de kinderen erop uit, weer kunnen weken, op vakantie kunnen en zelfs 26 kilo afgevallen. Fysius raad ik iedereen aan!

Wilt u ook geholpen worden aan uw klachten?

Onze Rugexperts staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op om te horen of wij u kunnen helpen. Bel gratis 0800-222 22 27. Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

< Ga terug naar alle cliëntervaringen