Cliëntervaring: Alma van der Veen

Jarenlange rug- en nekklachten wegens slijtage, diverse operaties om de rug en nek vast te zetten en nog steeds pijn. Na vele fysiotherapeuten te hebben gezien had ik de hoop eigenlijk al opgegeven. Tot er plots een Facebook advertentie van Fysius Rugexperts voorbij kwam.

“Moet ik hier nu wel aan beginnen?”, vroeg ik mijzelf af toen ik de Facebook advertentie van Fysius Rugexperts voorbij zag komen. Tot op heden had immers nog geen enkele fysiotherapeut vooruitgang kunnen boeken. “Waarom zou ik hier dan nu wel aan beginnen?”, Uiteindelijk besloten om toch de stoute schoenen aan te trekken. Immers geldt niet voor niets het spreekwoord: ”Baat het niet dan schaad het niet”.

Zonder verwachtingen en eigenlijk met de gedachte, dit zal ook wel niets worden ga ik naar mijn eerste afspraak. De Rugexpert besprak uitgebreid de klachten, de beperkingen in het dagelijks leven en schetste het mogelijke behandelplan. Deze deskundige en professionele aanpak gaf mij vertrouwen en dus besloot ik om het in ieder geval te proberen.

“Het verschil met toen ik binnenkwam is meer dan 300% verbetering, eindelijk kan ik weer alles met mijn 6 kleinkinderen doen.”

Nu ben ik zo ontzettend blij dat ik destijds die stap heb genomen, iedereen in mijn omgeving is verbaasd over de bereikte resultaten! Het verschil met toen ik binnenkwam is meer dan 300% verbetering, eindelijk kan ik weer alles met mijn 6 kleinkinderen doen. Het begin was allesbehalve gemakkelijk, het was zwaar en regelmatig vroeg ik mijzelf af waar ik aan was begonnen.

Ik moest echt door de pijn heen om uiteindelijk verbetering te realiseren. Gelukkig legt de Rugexpert niet alleen de aandacht op de lichamelijke - maar ook de mentale aspecten die bij de klachten horen en bleef ik vertrouwen houden. Ik zal altijd medicatie moeten blijven slikken maar alles is onder controle, wat een kwaliteit van leven heb ik weer terug!

“Ik moest echt door de pijn heen om uiteindelijk verbetering te realiseren.”

Als de pijn toch weer opspeelt bel ik mijn Rugexpert voor een afspraak. Zij weet altijd exact de vinger op de juiste plek te leggen om weer verbetering te realiseren.

Wat ben ik mijn Rugexpert ontzettend dankbaar, ik raad Fysius iedereen aan!

Wilt u ook geholpen worden aan uw klachten?

Onze Rugexperts staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op om te horen of wij u kunnen helpen. Bel gratis 0800-222 22 27. Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

< Ga terug naar alle cliëntervaringen