Steunpunt Letselschade

Over Steunpunt Letselschade

Fysius Rugexperts werkt samen met Steunpunt Letselschade.

Stichting Steunpunt Letselschade, opgericht in 2005, helpt mensen met letsel op weg door verwijzing en voorlichting op medisch, juridisch en arbeidsdeskundig vlak. 

Beperkingen door letsel kan op allerlei denkbare manieren ontstaan. Gedacht moet worden aan de gevolgen van een handicap, infarct, ziekte of ongeluk. Net zo goed is er een veelheid aan beperkingen en hulpbehoeften denkbaar. Vaak is dit heel persoonlijk en afhankelijk van de situatie waarin de gedupeerde zich bevindt.

Omdat beperkingen in de gezondheid verschillende aspecten van het dagelijks leven raakt, is een netwerk gevormd van specialisten op hun terrein. Denk bijvoorbeeld aan medische behandelingen bij rugklachten en whiplash, het organiseren van vervoers- of woonvoorzieningen, of begeleiding naar een aangepaste werkplek of werkomgeving. Maar ook kan het zijn dat een ander het letsel heeft veroorzaakt en een verzekeraar daarvoor aansprakelijk is.

Door de unieke samenwerking tussen de specialisten zoals Fysius, draagt Steunpunt Letselschade een steentje bij aan het verlenen van de beste zorg. 
Bel gratis voor hulp 0800-752 24 86 of kijk op de website: www.steunpuntletselschade.nl