Bergman Clinics

Fysius werkt samen met het Rug- en Nekcentrum van Bergman Clinics.  In dit Rug- en Nekcentrum werken neurochirurgen, die net als wij, volledig gespecialiseerd zijn in wervelkolomgerelateerde klachten en symptomen.

Over Bergman Clinics

Bergman Clinics is een zelfstandige kliniek voor mensen met wervelkolom-gerelateerde klachten en symptomen. Het gaat daarbij met name om aandoeningen als lage rughernianekhernia, kanaalstenose en spondylolisthesis. Bergman Clinics is gespecialiseerd in de operatieve behandeling van deze aandoeningen en wel met minimaal invasieve operatietechnieken. Een snelle en professionele aanpak staat daarbij voorop. De kliniek is gevestigd in de Naarden.

Neurochirurg dr. Schröder

De neurochirurg waar we mee samen werken is Dr. Marc Schröder. Vanaf 2001 staat dr. Schröder geregistreerd als neurochirurg. Hij was van 1 oktober 2001 tot maart 2003 als Chef de Clinique op de afdeling neurochirurgie in het MC Haaglanden in Den Haag. Na deze periode was hij van maart 2003 tot oktober 2010 staflid van de vakgroep neurochirurgie in het Slotervaart Ziekenhuis in Amsterdam. Sinds 1 november 2010 is dr. Schröder werkzaam als neurochirurg en wervelkolomspecialist in het Rug- en Nekcentrum in Bergman Clinics te Naarden.

Bergman Clinics heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Kort gezegd houdt dit in dat alle verzekeraars de volledige kosten van HNP/hernia- en kanaalstenose-behandelingen vergoeden. De kosten van spondylodese worden door bijna alle verzekeraars volledig vergoed.

Website: www.bergmanclinics.nl   www.rugcentrum.info
E-mail: neurochirurgie.naarden@bergmanclinics.nl