Update - Over de periode van 25 maart t/m 23 mei hebben wij gratis rugzorg voor de zorg geboden. Per 24 mei stopt deze gratis zorg. Aanmelden hiervoor is niet langer mogelijk. Uiteraard blijven wij klaarstaan voor alle zorgverleners van Nederland. Wil jij geholpen worden? Maak dan een afspraak voor onze reguliere zorg.

De coronacrisis heeft Nederland op zijn kop gezet en vraagt het uiterste van onze zorgmedewerkers – verpleegkundigen, (huis)artsen, thuiszorgmedewerkers en vele anderen zetten zich iedere dag in voor de gezondheid van Nederland. Zij zorgen voor ons, maar wie zorgt voor hen?

Werken in de zorg is zwaar, zowel psychisch als fysiek. Rug- en nekklachten zijn aan de orde van de dag en nemen alleen maar toe door de drukte en stress die deze crisis met zich meebrengt. Fysius Rugexperts is gespecialiseerd in het behandelen van deze klachten en wil hier daarom mee helpen, om de zorg te ondersteunen.

Bekijk onze oproep

Gratis rugzorg voor de zorg

Wij gaan tijdens deze crisis ons als organisatie inzetten om rugzorg te bieden voor de zorg. Door heel Nederland gaan we zorgmedewerkers werkzaam in ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen, gratis onze specialistische fysiotherapie aanbieden. Dat kunnen wij op drie manieren doen:

  • door digitale 1-op-1 consulten, waar we luisteren naar de klachten van de zorgverlener en hem of haar individueel tips en advies geven voor het verlichten van hun klachten.
  • door het houden van livestreams waar we grotere groepen zorgverleners tegelijkertijd kunnen helpen en adviseren.
  • als laatste is het ook mogelijk om, wanneer dit veilig kan worden uitgevoerd, 1-op-1 behandelingen te geven aan zorgverleners op de locatie waar zij zorg verlenen, dus in ziekenhuizen, instellingen of bij thuiszorgorganisaties

Inschrijving gesloten