Cliëntervaring: Richard de Bekker

Een advertentie op Facebook en goede verhalen van vrienden over de behandelingen bij Fysius waren voor mij de aanzet om een afspraak te maken. Ik had geen hoge verwachtingen maar boekte al snel vooruitgang!

Nadat de aandoening scoliose werd geconstateerd ben ik bij diverse fysiotherapeuten onder behandeling geweest. Helaas werden hier geen resultaten geboekt. Na een advertentie op Facebook en goede verhalen van vrienden over de behandelingen bij Fysius besloot ik om een afspraak te maken.

Het behandeltraject werd gestart en daar ben ik ontzettend tevreden over. De Rugexpert werkte op een zeer prettige en professionele manier met mij samen om mijn doel te bereiken. Wij hebben echt vooruitgang geboekt, alleen waren na een paar maanden mijn behandelingen op.

Op advies van de huisarts ben ik daarna ingestroomd in een multidisciplinair traject. Ik kwam in een groep van deelnemers terecht met zeer diverse problematieken. Ondanks deze diverse problematieken werden wij allemaal op dezelfde wijze behandeld. Er heeft nooit een uitgebreid onderzoek plaatsgevonden en tijdens het traject was er weinig aandacht. Helaas was ik absoluut niet tevreden en ben ik daarmee gestopt.

Nu is het tijd om weer aan de slag te gaan met het aansterken van mijn core en echt voor de lange termijn herstel te bewerkstelligen. Ik heb mij weer aangemeld bij Fysius en wil graag samen met hen werken aan dit doel. Destijds heb ik mooie resultaten weten te behalen, dus ik heb er alle vertrouwen in dat wij dat nu weer kunnen. Ook mijn aanvullende zorgverzekering heb ik verbeterd dus ik kan er tegenaan!

Wilt u ook geholpen worden aan uw klachten?

Onze Rugexperts staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op om te horen of wij u kunnen helpen. Bel gratis 0800-222 22 27. Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

< Ga terug naar alle cliëntervaringen