Cliëntervaring: Maja van den Berg

Nadat een vriendin mij vertelde hoe goed zij geholpen was bij Fysius Rugexperts dacht ik direct: “Dat ga ik ook proberen!”.

Sinds 2005 wisselden mijn rugklachten zich af met goede en mindere periodes. Na diverse reguliere fysiotherapeuten te hebben bezocht, helaas zonder resultaat, was het uiteindelijk gevolg dat de klachten niet meer vanzelf over gingen. Nadat een vriendin haar zeer positieve ervaring deelde over Fysius besloot ik om actie te ondernemen.

"Ik was benieuwd wat Fysius voor mij kon betekenen. Met als achtergrond een familie waarin rugklachten veelvuldig voorkomen had ik geen verwachtingen, maar wel hoop…"

"Het behandeltraject is perfect verlopen, zeer professioneel en deskundig! Fysius werkt met een behandelaanpak waarbij de diverse Rugexperts elkaar versterken in een behandeltraject. Mijn Rugexpert verwees mij na een aantal behandelingen door naar zijn collega Rugexpert voor Dry Needling. Dit zou een toegevoegde waarde zijn om mijn herstel te versnellen en dat was het daadwerkelijk!

De combinatie van behandelingen bij beide Rugexperts heeft ertoe geleid dat ik nu van mijn klachten af ben. Eindelijk kan ik mijn werk weer pijnloos uitvoeren!

Inmiddels heb ik ook weer een vriendin met rugklachten doorgestuurd naar Fysius, benieuwd wat Fysius voor haar kan betekenen."

Wilt u ook geholpen worden aan uw klachten?

Onze Rugexperts staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op om te horen of wij u kunnen helpen. Bel gratis 0800-222 22 27. Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

< Ga terug naar alle cliëntervaringen