WAT GAAT U DOEN

ZONDER
RUGPIJN?

Laat niet langer een dag bepalen door aanhoudende rugklachten en start 2019 met een sterke en gezonde rug! Wist je dat Fysius inzicht kan bieden in de oorzaak van uw rugklachten, nekklachten of bekkenklachten? Vraag vandaag nog het gratis Rugadvies aan!

*Meld u aan vóór 11 februari 2019

Gratis RugadviesDirect aanmelden

Twijfelt u wel eens of een 'rugpijn vrij bestaan' mogelijk is? Wellicht heeft u zelf of kent u mensen met aanhoudende of terugkerende rugpijn. Wist u dat zo'n 80 tot 90% van de mensen in hun leven een periode van rugpijn door zal maken? Niet iedereen gaat hier hetzelfde mee om. Wat onderneemt u als u rugpijn heeft? En wilt u in 2019 wat gaan doen aan deze rugpijn?

2019 zonder rugpijn?

Wanneer u vragen heeft, of niet goed kunt verklaren waarom u rugpijn ervaart, is het goed om deskundig advies te vragen van een ervaren Rugexpert. Alle Rugexperts bij Fysius zijn fysiothearapueten met intensieve training en kennis voor de behandeling van rugklachten. Heeft u behoefte aan deskundig advies? Voor al onze (nieuwe) cliënten bieden wij het gratis Rugadvies aan!

Wat is een gratis Rugadvies?

Door middel van de Rugscan wordt uw rug visueel in beeld gebracht. Op dit beeld is goed te zien waar de oorzaak van uw pijn ligt. Uw Rugexpert zal samen met u de beelden bekijken en u voorzien van heldere informatie. Zo weet u aan het eind van het Gratis Rugadvies wat u beter wel óf niet kunt doen met uw rugklachten en hoe Fysius u kan helpen bij de behandeling van uw rugklachten. Deze informatie krijgt u ook mee naar huis.

Vragen die beantwoord kunnen worden:

 • Waarom heeft u pijn?
 • Wat veroorzaakt de rugpijn?
 • Waar ligt de oorzaak van de pijn?

Is het Rugadvies echt gratis? Ja, het Rugadvies bieden wij vrijblijvend en kosteloos aan.
Hoe lang duurt het gratis Rugadvies? Het Rugadvies duurt in totaal 20 minuten.

Gratis Rugadvies

Wat u kunt verwachten van het gratis Rugadvies

 • Kennismakingsgesprek met Rugexpert
 • Het toelichten van uw klachten
 • Spinal Mouse® Rugscan
 • Bespreken van bevindingen
 • Tips & adviezen voor thuis

Meteen werken aan uw rugpijn?

Dat is bij natuurlijk ook mogelijk! Met een intake (starten van een behandeltraject) wordt er namelijk direct een afspraak ingepland waarmee u verzekerd bent van goede zorg.

Om de oorzaak van uw klachten goed in kaart te brengen bestaat de intake uit een uitgebreid onderzoek. Uw klachten worden namelijk vaak veroorzaakt door meerdere factoren. Tijdens de intake brengt de Rugexpert deze factoren in kaart en stemt samen met u de haalbare doelen en verwachtingen af. Er wordt een persoonlijk en intensief behandelplan opgesteld, hiermee kunt u direct starten met uw behandeltraject en kunt u werken aan een gezonde rug in 2019!

Waar heeft u pijn?

Heeft u duidelijke nek-, rug- of bekkenklachten? Bekijk dan snel wat Fysius voor u kan betekenen. Weet u niet zo goed waar uw precieze pijn ligt, dan kunt u ons altijd bellen voor informatie of u vraagt direct een gratis Rugadvies aan. Wij helpen u graag!

Maak een afspraak bij Fysius!

Fysius is dé specialist voor rug-, nek- en en bekkenklachten en heeft met 30 behandelcentra en ruim 150 medewerkers als uitgangspunt: ‘De beste zorg en service voor iedere cliënt’.

    Vind een vestiging bij u in de buurt!
  Bel 0800 - 222 22 27 met één van onze medewerkers!
  Heeft u vragen? App uw vraag naar een Rugexpert: 06 - 303 510 19

Maak een afspraakGratis Rugadvies

Contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars

Fysius heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.
Meer informatie >

Wist u dat...

 • U geen verwijzing nodig heeft van uw huisarts
 • Fysius wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering
 • U een persoonlijk en effectief behandelplan op maat ontvangt
 • Fysius al meer dan 120.000 cliënten heeft geholpen
 • Onze cliënten een tevredenheidscijfer geven van 98%
 • U vragen via Whatsapp kunt stellen aan een Rugexpert

“Na 3 jaar rugpijn ben ik eindelijk van mijn klachten af. Ik ben heel blij met de aanpak van Fysius.”
Natasja Walstra, cliënt bij Fysius