Wat gaat u doen zonder Rugpijn?

Laat niet langer meer een dag bepalen door uw aanhoudende rugklachten! Wist u dat Fysius gratis inzicht kan bieden in de oorzaak van uw rugklachten, nekklachten of bekkenklachten? Vraag vandaag nog het gratis Rugadvies aan!

Ja, ik wil gratis advies

Neem afscheid van Rugpijn!

Twijfelt u weleens of een 'rugpijn vrij bestaan' mogelijk is? Wellicht heeft u zelf of kent u enkele dierbaren met aanhoudende of terugkerende rugpijn. Wist u dat zo'n 80 tot 90% van de mensen op enig moment in het leven wel eens een episode van rugpijn door zal maken? Niet iedereen gaat hier hetzelfde mee om. Wat onderneemt u als u rugpijn heeft?

Blijf niet te lang lopen en laat niet langer een dag bepalen door uw rugpijn!

Leven zonder Rugpijn...?

Wanneer u vragen heeft, of niet goed kunt verklaren waarom u rugpijn ervaart, is het goed om deskundig advies te vragen van een Rugexpert. Alle Rugexperts bij Fysius zijn opgeleid tot een gespecialiseerde fysiotherapeut bij rugklachten. Heeft u professioneel advies nodig? Voor al onze (nieuwe) cliënten bieden wij het gratis Rugadvies aan!

Is het gratis Rugadvies echt gratis?

  • Ja, het Rugadvies bieden wij vrijblijvend en kosteloos aan

Hoe lang duurt het gratis Rugadvies?

  • Het gratis Rugadvies vindt plaats op één van onze vestigingen en duurt in totaal 20 minuten

Wat zit er in het gratis Rugadvies?

  • Kennismakingsgesprek met Rugexpert
  • Het toelichten van uw klachten
  • Spinal Mouse® Rugscan
  • Bespreken van bevindingen
  • Tips & adviezen voor thuis

Meteen behandeld worden?

Dat is bij natuurlijk ook mogelijk! Met een intake wordt er namelijk direct een afspraak ingepland waarmee u verzekerd bent van goede zorg.

Om de oorzaak van uw klachten goed in kaart te brengen bestaat de intake uit een uitgebreid onderzoek. Uw klachten worden namelijk vaak veroorzaakt door meerdere factoren. Tijdens de intake brengt de Rugexpert deze factoren in kaart en stemt samen met u de haalbare doelen en verwachtingen af. Er wordt een persoonlijk en intensief behandelplan opgesteld, hiermee kunt u direct starten met uw behandeltraject.

Waar heeft u pijn?

Heeft u duidelijke nek-, rug- of bekkenklachten? Bekijk dan snel wat Fysius voor u kan betekenen. Weet u niet zo goed waar uw precieze pijn ligt, dan kunt u ons altijd bellen voor een gratis Rugadvies. Wij helpen u graag!

Over Fysius Rugexperts

Fysius Rugexperts is al 10 jaar lang dé specialist voor rug- en bekkenklachten.
Wij geven u graag tips en adviezen om samen te werken aan een gezonde rug.

    Vind een vestiging bij u in de buurt!
  Bel 0800 - 222 22 27 met één van onze medewerkers!
  Heeft u vragen? App uw vraag naar een Rugexpert: 06 - 303 510 19

Maak een afspraakGratis Rugadvies

Welke afspraak wilt u maken?

Ik wil gratis advies van Fysius

Wanneer u twijfelt over de ernst van uw pijn en waar uw klachten vandaan komen raden wij u aan om een afspraak te maken met een Rugexpert op een vestiging naar keuze. Wij bieden u graag een vrijblijvend gesprek aan waarbij één van onze Rugexperts samen met u bekijkt welke klachten u ondervindt. Tevens wordt er een Rugscan gemaakt zodat uw klachten in beeld worden gebracht. U verlaat het kennismakingsgesprek met een persoonlijk advies waar u echt iets aan heeft.


Gratis Rugadvies
Ik wil direct geholpen worden

Met een Intake wordt er direct een afspraak ingepland waarmee u verzekerd bent van goede zorg. Om de oorzaak van uw klachten goed in kaart te brengen bestaat de intake uit een uitgebreid onderzoek. Uw klachten worden namelijk vaak veroorzaakt door meerdere factoren. Tijdens de intake brengt de Rugexpert deze factoren in kaart en stemt samen met u de haalbare doelen en verwachtingen af. Er wordt een persoonlijk en intensief behandelplan opgesteld, hiermee kunt u direct starten met uw behandeltraject.


Intake