Fysius Rugexperts in Eindhoven

Adres: Pastoriestraat 151, 5612 EK Eindhoven

Het team van Fysiotherapie Eindhoven bestaat uit fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in rug-, nek- en bekkenklachten. Of je klacht nu veroorzaakt is door werk, sport of een ongeluk; onze fysiotherapeuten staan voor je klaar.

Maak een afspraakGratis Rugadvies

  Binnen 1 minuut geregeld
  Geen doorverwijzing nodig
  Vergoed als fysiotherapie

Om een afspraak te maken zijn wij ook bereikbaar op nr. 0402 200 100

 

Fysiotherapie in Eindhoven

Aandacht voor jouw klachten

Aandacht, tijd, en ruimte voor jouw klachten. Onze fysiotherapeuten in Eindhoven nemen tijdens de eerste kennismaking alle tijd voor je. Wij vinden het belangrijk dat je een goed gevoel krijgt wat je van ons en van jouw behandeling bij Fysius kunt verwachten.

Gespecialiseerde fysiotherapie in Eindhoven

Volgens ZorgKaartNederland zijn er in Eindhoven zo'n 283 fysiotherapeuten bekend. Over het algemeen zijn fysiotherapeuten in Nederland opgeleid om alle klachten in het lichaam te behandelen.

Bij Fysius in Eindhoven zijn al onze fysiotherapeuten opgeleid tot gespecialiseerde fysiotherapeut. En hebben zij een geaccrediteerde opleiding afgerond op het gebied van rug-, nek- en bekkenklachten. Bij o.a. lage rugklachten, nekpijn, houdingsadvies, uitstraling naar je bil/been, herniaverschijnselen en ischias ben je bij Fysius in Eindhoven aan het juiste adres.

Fysius is dé specialist in het behandelen van rug-, nek- en en bekkenklachten en heeft met ruim 30 behandelcentra en ruim 150 medewerkers als uitgangspunt: De beste zorg en aandacht voor iedere cliënt.

Jouw behandeling

Fysius in Eindhoven maakt gebruik van verschillende fysiotherapeutische behandelmethoden. Iedere lichamelijke klacht heeft namelijk een andere persoonlijke behandeling en benadering nodig. De behandelmethoden die worden ingezet zullen worden afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Nieuw in Eindhoven

Prettig bewegen is meer bewegen en dát helpt tegen rugpijn. Vanuit de filosofie dat wij klachten willen aanpakken bij de bron bieden wij maatwerk steunzolen, zodat je prettig kunt blijven bewegen.

Maak kennis met onze fysiotherapeuten in Eindhoven (tip)

Heb je vragen over je klachten én wil je meer weten over jouw behandeling bij Fysius in Eindhoven? In Eindhoven bieden wij ter kennismaking een Gratis Rugadvies aan. Het Rugadvies is bedoeld om snel, eenvoudig en betrouwbaar je klachten in kaart te brengen d.m.v. een Rugscan.

De fysiotherapeut waarmee je kennis maakt voert vaak een rugscan uit en analyseert vervolgens de gegevens. Zo heb je in enkele minuten een deskundig advies waar je echt iets aan hebt en heb je de mogelijkheid om een eerste behandeling bij je fysiotherapeut in Eindhoven in te laten plannen.

Wil je een afspraak maken?

Heb je lichamelijke klachten en ben je op zoek naar deskundige fysiotherapeuten in Eindhoven? Met onze gespecialiseerde achtergrond helpen wij je meer dan graag!

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Voor het maken van een afspraak of een Gratis Rugadvies kun je bellen naar 088 - 002 1700. Je kan natuurlijk ook online een afspraak maken.

Maak een afspraakGratis Rugadvies

Onze Rugexperts in Eindhoven

Frank Wiermans
Nurdan Erkan
Remi Lammerts van Bueren

Welke afspraak wil je maken?

Wist je dat...

  • Je geen verwijzing nodig hebt van je huisarts
  • Fysius wordt vergoed vanuit je aanvullende verzekering
  • Je een persoonlijk en effectief behandelplan op maat ontvangt
  • Fysius al meer dan 120.000 cliënten heeft geholpen
  • Onze cliënten een tevredenheidscijfer geven van 98%

“Na 3 jaar rugpijn ben ik eindelijk van mijn klachten af. Ik ben heel blij met de aanpak van Fysius.”
Natasja Walstra, cliënt bij Fysius

 

Contracten met alle zorgverzekeraars

Fysius heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.
Meer informatie >

98%

Van onze cliënten ervaart het Fysius behandelconcept als de juiste aanpak

9.2

De waardering die onze cliënten geven op ZorgkaartNederland

120.000

Cliënten met een persoonlijk behandelplan succesvol behandeld

+30

Fysius vestigingen in Nederland

Fysiotherapie behandelingen bij Fysius Eindhoven

Na de intake stelt de fysiotherapeut een specifiek behandelplan op, welke volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie.
Voor je behandeling hebben wij verschillende behandelmethoden en specialistische behandelapparatuur tot onze beschikking. Jouw fysiotherapeut beoordeelt continue welke combinaties van behandelingen nodig zijn voor jouw herstel. Zo werken wij aan een optimaal en duurzaam behandelresultaat!