Fysius Rugexperts in Eindhoven

Adres: Pastoriestraat 151, 5612 EK Eindhoven

Het team van Fysiotherapie Eindhoven bestaat uit fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in rug-, nek- en bekkenklachten. Of uw klacht nu veroorzaakt is door werk, sport of een ongeluk; onze fysiotherapeuten staan voor u klaar.

Direct zelf inplannen

Plan direct zelf de start van een nieuwe behandeling. Dit gaat om een intake + behandeling (40-50min.). 

Direct inplannen

  Binnen 1 minuut geregeld
  Geen doorverwijzing nodig
  Vergoed als fysiotherapie

Afspraak maken voor een gratis online rugadvies, rugadvies of vervolgbehandeling? Gebruik dan het aanmeldformulier. Wij bellen je dan binnen 1 werkdag terug om een geschikt moment te vinden.

Aanmeldformulier

Om een afspraak te maken zijn wij ook bereikbaar op nr. 0402 200 100

 

Fysiotherapie in Eindhoven

Aandacht voor uw klachten

Aandacht, tijd, en ruimte voor uw klachten. Onze fysiotherapeuten in Eindhoven nemen tijdens de eerste kennismaking alle tijd voor u. Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel krijgt wat u van ons en van uw behandeling bij Fysius kunt verwachten.

Gespecialiseerde fysiotherapie in Eindhoven

Volgens ZorgKaartNederland zijn er in Eindhoven zo'n 283 fysiotherapeuten bekend. Over het algemeen zijn fysiotherapeuten in Nederland opgeleid om alle klachten in het lichaam te behandelen.

Bij Fysius in Eindhoven zijn al onze fysiotherapeuten opgeleid tot gespecialiseerde fysiotherapeut. En hebben zij een geaccrediteerde opleiding afgerond op het gebied van rug-, nek- en bekkenklachten. Bij o.a. lage rugklachten, nekpijn, houdingsadvies, uitstraling naar uw bil/been, hernia verschijnselen en ischias bent u bij Fysius in Eindhoven aan het juiste adres.

Fysius is dé specialist in het behandelen van rug-, nek- en en bekkenklachten en heeft met ruim 30 behandelcentra en ruim 150 medewerkers als uitgangspunt: De beste zorg en aandacht voor iedere cliënt.

Uw behandeling

Fysius in Eindhoven maakt gebruik van verschillende fysiotherapeutische behandelmethoden. Iedere lichamelijke klacht heeft namelijk een andere persoonlijke behandeling en benadering nodig. De behandelmethoden die worden ingezet zullen worden afgestemd op uw specifieke behoeften.

Nieuw in Eindhoven

Prettig bewegen is meer bewegen en dát helpt tegen rugpijn. Vanuit de filosofie dat wij klachten willen aanpakken bij de bron bieden wij maatwerk steunzolen, zodat u prettig kunt blijven bewegen.

Maak kennis met onze fysiotherapeuten in Eindhoven (tip)

Heeft u vragen over uw klachten én wilt u meer weten over uw behandeling bij Fysius in Eindhoven? In Eindhoven bieden wij ter kennismaking een Gratis Rugadvies aan. Het Rugadvies is bedoeld om snel, eenvoudig en betrouwbaar uw klachten in kaart te brengen d.m.v. een Rugscan.

Uw fysiotherapeut waarmee u kennis maakt voert de Rugscan uit en analyseert vervolgens de gegevens. Zo heeft u in enkele minuten een deskundig advies waar u echt iets aan heeft en heeft u de mogelijkheid om een eerste behandeling bij uw fysiotherapeut in Eindhoven in te laten plannen.

Wilt u een afspraak maken?

Heeft u lichamelijk klachten en bent u op zoek naar deskundige fysiotherapeuten in Eindhoven? Met onze gespecialiseerde achtergrond helpen wij u meer dan graag!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor het maken van een afspraak of een Gratis Rugadvies kunt u bellen naar 0800 - 222 22 27. U kunt natuurlijk ook online een afspraak maken.

Maak een afspraak Gratis Rugadvies

Welke afspraak wilt u maken?

Wist u dat...

  • U geen verwijzing nodig heeft van uw huisarts
  • Fysius wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering
  • U een persoonlijk en effectief behandelplan op maat ontvangt
  • Fysius al meer dan 120.000 cliënten heeft geholpen
  • Onze cliënten een tevredenheidscijfer geven van 98%
  • U vragen via Whatsapp kunt stellen aan een Rugexpert

“Na 3 jaar rugpijn ben ik eindelijk van mijn klachten af. Ik ben heel blij met de aanpak van Fysius.”
Natasja Walstra, cliënt bij Fysius

 

Contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars

Fysius heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.
Meer informatie >

98%

Van onze cliënten ervaart het Fysius behandelconcept als de juiste aanpak

9.2

De waardering die onze cliënten geven op ZorgkaartNederland

120.000

Cliënten met een persoonlijk behandelplan succesvol behandeld

+30

Fysius vestigingen in Nederland

Fysiotherapie behandelingen bij Fysius Eindhoven

Onze fysiotherapeuten in Eindhoven stellen bij iedere lichamelijke klacht een specifiek behandelplan op, welke volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie.  Wij zetten verschillende behandelmethoden en specialistische behandelapparatuur in om uw klachten zo goed als mogelijk te kunnen behandelen. Uw fysiotherapeut beoordeelt continue welke combinaties van behandelingen nodig zijn om uw herstel te bevorderen. Wij werken samen met u aan een optimaal en duurzaam behandelresultaat.

Onze fysiotherapeuten Rugexperts in Eindhoven

Frank Wiermans
Remi Lammerts van Bueren
Sophie Pagen