SPECIALISTISCHE FYSIOTHERAPIE IN DEN HAAG

     Laan van Meerdervoort 68
2517 AN Den Haag
         070 - 890 32 00  

Fysius Den Haag is gespecialiseerd in het behandelen van rugpijn, nekpijn en bekkenpijn met fysiotherapie. Iedere dag zetten wij onze kennis en expertise met veel plezier in om jou van je klachten af te helpen!

Direct zelf inplannen

Plan direct zelf de start van een nieuwe behandeling. Dit gaat om een intake + behandeling (40-50min.). 

Direct inplannen

  Binnen 1 minuut geregeld
  Geen doorverwijzing nodig
  Vergoed als fysiotherapie

Afspraak maken voor een gratis online rugadvies, rugadvies of vervolgbehandeling? Gebruik dan het aanmeldformulier. Wij bellen je dan binnen 1 werkdag terug om een geschikt moment te vinden.

Aanmeldformulier

Om een afspraak te maken zijn wij ook bereikbaar op nr. 070 - 890 32 00

 

ONS TEAM FYSIOTHERAPEUTEN

 

Marije

Sophie

Ruud

Myklin  

FYSIO BEHANDELINGEN

We starten je behandeling met een intake, waar we uitgebreid onderzoek naar je klachten doen. Door middel van een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek stellen we een behandelplan op. Dit persoonlijke behandelplan is afgestemd op het verhelpen van jouw specifieke klachten. Aansluitend op de Intake volgt altijd meteen je eerste behandeling.

KOSTEN EN VERGOEDING FYSIO BEHANDELINGEN

Fysius Rugexperts heeft goede contractafspraken en samenwerkingen met alle zorgverzekeraars in NederlandOnze behandelingen worden vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Ben je niet aanvullend verzekerd? Dan vind je hier onze tarieven.

Bekijk zorgverzekeraarsBekijk tarieven

OVER FYSIUS

Steeds meer mensen hebben last van rug- en nek- en bekkenklachten. Vervelende klachten die een fijn en energiek leven in de weg staan. Wij willen daar wat aan doen.

We helpen jou door verder te kijken naar je klacht en een behandelplan op te stellen dat je niet alleen van je klachten afhelpt, maar ook voorkomt dat deze terugkomen. Dit doen we met wetenschappelijk bewezen methodes.

Wij zijn Fysius Rugexperts en we zijn er voor wie echt van hun rug- of nekklachten af wil. Voor iedereen die weer energiek en fit door het leven wil gaan.

GOED OM TE WETEN

  • Geen wachtlijst
  • Ruime openingstijden, ook 's avonds en in het weekend
  • Geen doorverwijzing van je huisarts nodig
  • Direct inzicht in je klachten
  • Binnen 1 werkdag een afspraak gepland

Maak een afspraak