Terug van vakantie, maar nog steeds rugpijn?

Wij vernemen vaak dat mensen niet optimaal hebben kunnen ontspannen tijdens hun vakantie door aanhoudende rugpijn. Dat is zonde van de vakantie en bovendien helemaal niet nodig! Fysius geeft u graag gratis advies en enkele tips zodat u tijdens maar ook ná uw vakantie geen rugklachten meer ervaart!

Ja, ik wil gratis advies

Rugpijn na uw vakantie?

Het is ontzettend belastend voor de rug wanneer u tijdens het reizen lang moet zitten. Wist u dat zitten meer belastend is voor de rug dan liggen of lopen? Voorbeelden van rugklachten na langdurig stilzitten kunnen onder andere zijn:

  • Stijfheid in de onderrug;
  • Spanning in de billen;
  • Uitstralende pijn naar de benen.

Waarom heb ik meer rugpijn?

Voor veel mensen zal het wel herkenbaar zijn, aanhoudende rugpijn als je terug komt van vakantie. Ook niet zo gek als u nagaat wat voor veranderingen een vakantie met zich meebrengt voor uw rug... Een ander bed, minder beweging, hangen op het strand of juist wandelingen in de bergen. Het kunnen allemaal oorzaken zijn van een zwaar, vermoeid gevoel in de onderrug.

Waar heeft u klachten?

Heeft u duidelijke nek-, rug- of bekkenklachten? Bekijk dan snel wat Fysius voor u kan betekenen. Weet u niet zo goed waar uw precieze pijn ligt, dan kunt u ons altijd bellen voor een gratis Rugadvies. Wij helpen u graag!

Vraag een Rugexpert om advies!

Regelmatig zien wij mensen die 'te lang' hebben rondgelopen met rugklachten zonder dat zij daarvoor bij de fysiotherapeut zijn geweest. Veel mensen met rugklachten proberen de pijn zelf op te lossen en gebeurt dit niet altijd op de juiste wijze.

Heeft u hulp bij rugklachten nodig? Wist u dat Fysius gratis inzicht kan bieden in de oorzaak van uw rugklachten, nekklachten of bekkenklachten? Blijf niet langer lopen met vragen en vraag vandaag nog het gratis Rugadvies aan!

Over Fysius Rugexperts

Fysius Rugexperts is al 10 jaar lang dé specialist voor rug- en bekkenklachten.
Wij geven u graag tips en adviezen om samen te werken aan een gezonde rug.

    Vind een vestiging bij u in de buurt!
  Bel 0800 - 222 22 27 met één van onze medewerkers!
  Heeft u vragen? App uw vraag naar een Rugexpert: 06 - 303 510 19

Maak een afspraakGratis Rugadvies

Welke afspraak wilt u maken?

Ik wil gratis advies van Fysius

Wanneer u twijfelt over de ernst van uw pijn en waar uw klachten vandaan komen raden wij u aan om een afspraak te maken met een Rugexpert op een vestiging naar keuze. Wij bieden u graag een vrijblijvend gesprek aan waarbij één van onze Rugexperts samen met u bekijkt welke klachten u ondervindt. Tevens wordt er een Rugscan gemaakt zodat uw klachten in beeld worden gebracht. U verlaat het kennismakingsgesprek met een persoonlijk advies waar u echt iets aan heeft.


Gratis Rugadvies
Ik wil direct geholpen worden

Met een Intake wordt er direct een afspraak ingepland waarmee u verzekerd bent van goede zorg. Om de oorzaak van uw klachten goed in kaart te brengen bestaat de intake uit een uitgebreid onderzoek. Uw klachten worden namelijk vaak veroorzaakt door meerdere factoren. Tijdens de intake brengt de Rugexpert deze factoren in kaart en stemt samen met u de haalbare doelen en verwachtingen af. Er wordt een persoonlijk en intensief behandelplan opgesteld, hiermee kunt u direct starten met uw behandeltraject.


Intake