Een oplossing voor langdurige of chronische klachten

Wanneer de oorzaak van uw rugklachten niet juist wordt aangepakt kunnen rugklachten voortduren. Vanaf 3 maanden spreken wij al van chronische rugklachten. De kans dat dergelijke klachten “vanzelf” overgaan is zeer gering. Dat betekent echter niet dat u er “maar mee moet leren leven”.

Klachten specifieke behandeling

Het oplossen van chronische rugklachten vraagt een intensieve aanpak waarbij de de precieze oorzaak van uw klachten centraal staat. Zodra wij de oorzaak van uw klachten in kaart hebben gebracht wordt een klachten specifiek behandeltraject opgesteld, afgestemd op uw persoonlijk situatie. Tijdens de behandeling handelen wij vanuit de laatste wetenschappelijke kennis en hebben wij de beschikking over specialistische behandelapparatuur. Daarnaast weten wij op basis van 125.000 clienten die u in de afgelopen 11 jaar voorgingen welke combinatie van behandelingen het beste aansluit op elk type klachten.

Reden tot optimisme

De praktijk leert ons dat herstel bij chronische rugklachten mogelijk is. Meer dan 20% van onze clienten heeft langer dan 6 jaar rugklachten. 89,9% van hen herstelt volledig of merkt veel verbetering met onze aanpak.

 

“Meer dan 20% van onze cliënten heeft langer dan 6 jaar rugklachten. 89,9% herstelt volledig of merkt veel verbetering met onze aanpak.”

drs. Gijs Lemmers
Rugexpert bij Fysius

Het effect van onze behandelingen

Onderzoek onder onze clienten wijst uit dat 89,9% van hen volledig herstelt of veel verbetering merkt als gevolg van de behandeling bij Fysius.

In onze behandeling maken wij gebruik van de laatste wetenschappelijke kennis en beschikken wij over specialistische behandelapparatuur zoals de Spinal Mouse® en OriGENE®. Centraal in onze aanpak staan uw specifieke klachten en uw persoonlijke situatie. Zo komen wij tot een optimaal behandelresultaat.

    Afspraak maken    

“Na 2,5 jaar pijn begin ik nu zelfs
weer met voetballen en tennissen.”

Toen onze tweeling werd geboren werd het nog belangrijker om weer normaal te kunnen functioneren. Ik had toen al bijna 2 jaar rugklachten en eerdere behandelingen hadden niet het gewenste effect gehad. Toen ik bij Fysius begon was ik dus voorzichtig met mijn verwachtingen. Echter voetbal ik inmiddels weer en ben ik weer volledig aan het werk!

- Arthur Teunissen

Het antwoord op rugpijn

Wacht niet langer. Maak vandaag een afspraak en vind het antwoord op rugpijn bij Fysius Rugexperts. Wij kijken er naar uit om ons te mogen verdiepen in de oplossing voor uw specifieke klachten en samen met u te werken aan het optimale resultaat.

Afspraak maken

Maak een afspraak om uw behandeling z.s.m. te starten of vraag een gratis Rugconsult aan om vrijblijvend kennis te maken.

Waar heeft u klachten?

Onze behandelmethoden

Specialistische behandelapparatuur

Altijd een vestiging in de buurt

> Vind een vestiging bij u in de buurt