Ik heb slijtage, wat kan Fysius voor mij betekenen?

Aan de klachten van slijtage is vaak wel iets te doen, aan de slijtage zelf helaas niet.

Slijtage is vaak een normaal verouderingsproces dat ontstaat door de dagelijkse belasting van uw rug. Soms zijn tussenwervelschijven door de jaren heen versleten waardoor deze minder hoog zijn en minder vocht bevatten. Naarmate u ouder wordt, worden de tussenwervelschijven steeds platter en bevatten deze minder vocht. Ondanks een versleten rug kunt u in principe alles blijven doen en is het erg goed om in beweging te blijven zo lang dit geen klachten veroorzaakt of de klachten verergert.

De oorzaak van uw pijn zit vaak niet in de mate van slijtage, maar wel in een aantal andere factoren. Bijvoorbeeld: hoe beweegt uw rug? Welke invloed hebben uw heupen, bekken en bovenrug? Wat voor een activiteiten moet uw rug verrichten? 
Op basis van deze factoren kunnen onze Rugexperts een persoonlijk behandelplan voor u opstellen om samen met u te werken aan een optimaal behandelresultaat.
Het is zeker de moeite waard om een van onze Rugexperts te laten bekijken of wij uw klachten kunnen verminderen!

U kunt altijd gebruik maken van een gratis Rugadvies met een van onze Rugexperts! Tijdens dit Rugadvies maken wij onder andere een rugscan waarmee wij de oorzaak van uw klachten in kaart kunnen brengen. Wij laten u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen met een persoonlijk behandeladvies!

Wilt u een afspraak maken?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via 0800-222 22 27. Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

< Ga terug naar alle veelgestelde vragen