Nationale Week Tegen Rugpijn

Wanneer: 9 t/m 14 april 2018

  • Gratis Rugadvies (incl. rugscan t.w.v. € 48,50)
  • Gratis online Rugadvies (stel vragen & ontvang tips & adviezen)
  • Oefeningen voor een sterke en gezonde rug!
  • Dé mogelijkheid om inzichten in uw klachten te krijgen!

Aandacht voor rugpijn in Nederland

Van 9 t/m 14 april 2018 organiseerde Fysius Rugexperts de Nationale Week Tegen Rugpijn om het probleem van rugklachten onder de aandacht te brengen. 

Maar liefst 1 op de 5 volwassenen heeft namelijk last van terugkerende rugklachten! Het aantal mensen met rugklachten is de afgelopen jaren enorm gestegen en blijft maar toenemen. Hier moet verandering in komen. Heeft u ook rugklachten? Fysius werkt graag samen met u aan een gezonde rug en biedt u daarom de unieke mogelijkheid om een gratis rugscan in te plannen!

Gratis rugadvies incl. Rugscan

De Fysius rugscan is een snelle, niet ingrijpende manier om exact inzicht te krijgen in de staat van uw rug. De rugexpert maakt eenvoudig en snel een scan met de speciaal hiervoor ontwikkelde handscanner. Binnen 20 minuten heeft u antwoord op de vraag wat de oorzaak is van uw rugklachten.

Maak een afspraak

Gratis online rugadvies

Een vrijblijvend gratis online Rugadvies duurt 20 minuten en bestaat uit een online anamnese (vraaggesprek). Aan het einde van het online Rugadvies worden de conclusies van het gesprek door de Rugexpert met u doorgesproken en krijgt een persoonlijk advies.

Meld je aan

Thuis werken aan een sterke rug?

Tijdens de Nationale Week Tegen Rugpijn bieden wij u iedere dag oefeningen aan die u thuis kunt doen. Door deze oefeningen zorgt u ervoor dat u uw rug sterk en gezond kunt houden.

Ontvang gratis oefeningen

  

Over Fysius 

In de afgelopen 10 jaar hebben wij al meer dan 120.000 mensen kunnen helpen met het antwoord op hun klachten.

Service met zorg


Samen werken aan duurzaam herstel

Specialistische zorg door onze Rugexpert

Unieke, persoonlijke en transparante aanpak

Inzicht in uw resultaten en voortgang

Uniek behandelconcept


Het behandeltraject start met een uitgebreide intake waarbij wij ruim de tijd nemen om de oorzaak van uw klachten goed in kaart te brengen. Uw klachten worden vaak veroorzaakt door meerdere factoren. Na de intake stellen wij een specifiek behandelplan op, welke volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Ervaringen van anderen

Contracten met alle zorgverzekeraars


Fysius heeft voor 2018 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, uw behandelingen worden vanuit uw aanvullende verzekering (deels) vergoed!

Altijd een vestiging bij u in de buurt

Met 30 behandelcentra altijd bij u in de buurt!
Zoek de dichtsbijzijnde vestiging door hieronder uw postcode of woonplaats in te vullen.

Fysius vestigingen in de buurt van :

Bel 0800 - 222 22 27 (gratis) en maak vandaag nog een afspraak.

Maak nu een afspraak

Heeft u nog vragen?

Graag nodigen wij u uit voor een gratis Rugadvies, inclusief rugscan. Wij laten u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen. Direct starten met een behandeltraject kan natuurlijk ook, maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Fysius Rugexperts heeft goede contractafspraken met alle zorgverzekeraars.

Maak vandaag nog een afspraak voor een intake of gratis Rugadvies! Bel 0800 - 222 22 27 of maak een afspraak via ons online aanmeldformulier.

Maak een afspraak