De organisatie

Fysius wil aantoonbaar de beste zijn in de aanpak en uitkomsten op het gebied van wervelkolomgerelateerde klachten, zoals rug-, nek- en bekkenklachten, in de eerstelijns gezondheidszorg.

Maak een afspraakGratis Rugadvies

Onze missie

Fysius. Het antwoord op rugpijn.

Onze visie

Fysius wil aantoonbaar de beste zijn in de aanpak en uitkomsten op het gebied van rugklachten in de eerstelijnsgezondheidszorg.

Kwaliteit

Fysius is voortdurend bezig de kwaliteit te verbeteren om aan de verwachtingen van haar cliënten te blijven voldoen. Continue, interne scholing draagt hieraan bij. Fysius voldoet hiermee aan de hoogste eisen en alle criteria van zorgverzekeraars op het gebied van kwaliteit, transparantie en service.

Onze Rugexperts

Elke fysiotherapeut bij Fysius is intern opgeleid tot Rugexpert. Fysius Rugexperts werkt uitsluitend met gediplomeerde fysiotherapeuten, die gespecialiseerd zijn in het behandelen van cliënten met rug- en wervelkolomgerelateerde klachten. Onze Rugexperts staan geregistreerd in het BIG- en kwaliteitsregister van hun beroepsgroep (KNGF). Alle behandelaars worden intern opgeleid tot Rugexperts en krijgen daarnaast voortdurend bijscholing.

Wij stellen ons graag even aan je voor. Bekijk welke Rugexperts werkzaam zijn bij de vestiging bij jou in de buurt.

Werken bij Fysius?

Geïnteresseerd om bij Fysius te komen werken? Bekijk onze huidige vacatures.