De organisatie

Fysius wil aantoonbaar de beste zijn in de aanpak en uitkomsten op het gebied van wervelkolomgerelateerde klachten, zoals rug-, nek- en bekkenklachten, in de eerstelijns gezondheidszorg.

Maak nu een afspraak

Onze missie

Fysius helpt mensen met de beste zorg en service.

Onze visie

Fysius wil aantoonbaar de beste zijn in de aanpak en uitkomsten op het gebied van wervelkolomgerelateerde klachten in de eerstelijns gezondheidszorg.

Kwaliteit

Fysius is voortdurend bezig de kwaliteit te verbeteren om aan de verwachtingen van haar cliënten te blijven voldoen. Continue, interne scholing draagt hieraan bij. Menzis en Achmea erkennen Fysius Rugexperts als Pluspraktijk. Fysius voldoet hiermee aan de hoogste eisen en alle criteria van zorgverzekeraars op het gebied van kwaliteit, transparantie en service.

Onze Rugexperts

Elke fysiotherapeut bij Fysius is intern opgeleid tot Rugexpert. Fysius Rugexperts werkt uitsluitend met gediplomeerde fysiotherapeuten, die gespecialiseerd zijn in het behandelen van cliënten met rug- en wervelkolomgerelateerde klachten. Onze Rugexperts staan geregistreerd in het BIG- en kwaliteitsregister van hun beroepsgroep (KNGF). Alle behandelaars worden intern opgeleid tot Rugexperts en krijgen daarnaast voortdurend bijscholing.

Wij stellen ons graag even aan u voor. Bekijk welke Rugexperts werkzaam zijn bij de vestiging bij u in de buurt.

Werken bij Fysius

Geïnteresseerd om bij Fysius te komen werken? Bekijk onze huidige vacatures.

Altijd een vestiging bij u in de buurt!

Met 29 behandelcentra altijd bij u in de buurt! Zoek de dichtsbijzijnde vestiging door hieronder uw postcode of woonplaats in te vullen.

Fysius vestigingen in de buurt van :

Bel 0800 - 222 22 27 (gratis) en maak vandaag nog een afspraak.

Maak nu een afspraak