Betalingsvoorwaarden Infomedics

Infomedics verstuurt en incasseert rekeningen voor de zorg die u heeft gehad in opdracht van uw zorgaanbieder. Infomedics voldoet hierbij uiteraard aan alle (privacy) wet- en regelgeving, zowel de regels die van toepassing zijn op uw zorgaanbieder, als aan de regels die vanuit de wet gelden voor Infomedics.

Wat zijn de belangrijkste betalingsvoorwaarden van uw rekening van Infomedics?

  • Infomedics mag, als dit mogelijk is, uw rekening declareren bij uw zorgverzekeraar. U ziet een eventuele vergoeding altijd terug op de rekening.
  • Infomedics verwacht dat u de rekening betaalt vóór de vervaldatum zoals vermeld op de rekening.
  • Als u de rekening niet voor de vervaldatum heeft betaald, dan bent u in verzuim zonder dat daarvoor een nadere ingebrekestelling is vereist. Omdat u het uiteraard vergeten kunt zijn, krijgt u een herinnering waarbij u wordt gevraagd de rekening alsnog te voldoen, binnen 15 dagen nadat u deze heeft ontvangen. Mocht de betaling binnen deze gestelde datum uitblijven, dan brengt Infomedics rente en incassokosten in rekening.
  • Infomedics mag uw betaling eerst in mindering brengen op de incassokosten, vervolgens op de in rekening gebrachte rente en tenslotte op het oorspronkelijke bedrag van uw rekening.
  • Houd er rekening mee dat, wanneer u een klacht indient of zich inschrijft bij een andere zorgaanbieder, uw rekening uiteindelijk nog steeds betaald moet worden. Uw betalingsverplichting kan hierdoor niet worden opgeschort.
  • Mocht één van de bepalingen van deze betalingsvoorwaarden niet van toepassing zijn, dan blijven de overige bepalingen van kracht.

Uw rekening digitaal ontvangen

Als uw mobiele nummer en e-mailadres bij Fysius bekend zijn wordt uw rekening per e-mail verzonden.

Meer informatie over de factuur of het treffen van een betalingsregeling, kunt u vinden op de site van Infomedics: https://www.infomedics.nl/welke-betaalmogelijkheden-zijn-er.

Heeft u vragen? Alle veelgestelde vragen aan Infomedics kunt u vinden op https://www.infomedics.nl/faq. Ook kunt u hen bellen op 036 20 31 900.

Bereikbaarheid Infomedics ivm coronavirus

Infomedics verzorgt voor Fysius de facturatie van uw behandelingen. Ook Infomedics volgt de richtlijnen van het RIVM en laat haar medewerkers zoveel mogelijk thuis werken om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Infomedics is daarom telefonisch slechts zeer beperkt bereikbaar.
U kunt uw vraag stellen via het contactformulier op de site www.infomedics.nl. Zij doen hun uiterste best om uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.  

 

 

Altijd een vestiging bij u in de buurt!

Met 28 behandelcentra altijd bij u in de buurt! Zoek uw dichtsbijzijnde vestiging door hieronder uw postcode of woonplaats in te vullen.

Fysius vestigingen in de buurt van :

Bel 0800 - 222 22 27 (gratis) en maak vandaag nog een afspraak.

Maak nu een afspraak