Betaling & Zorgverzekering 2020

Fysius Rugexperts heeft in 2020 goede contractafspraken met alle zorgverzekeraars.

Maak nu een afspraak

Gecontracteerde zorgverzekeraars

Bent u verzekerd bij één van de genoemde verzekeraars en bent u voldoende aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan gelden de onderstaande voorwaarden:

  • Fysius declareert de kosten voor het intakegesprek en behandelingen rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.
  • De intake wordt gedeclareerd als ‘screening, intake en onderzoek’. Heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of specialist, dan declareren wij de intake als ‘intake en onderzoek na verwijzing’. De declaratiecodes die wij hanteren zijn bekend bij uw zorgverzekeraar.
  • Wij wijzen u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de door u afgesloten zorgverzekering en daarmee voor de dekking van fysiotherapie. Een intakegesprek en behandelingen die niet (meer) door uw zorgverzekeraar worden vergoed, komen voor eigen rekening. In dat geval ontvangt u een rekening van Fysius via Infomedics (zie betalingsvoorwaarden Infomedics).
  • Het is mogelijk om met Infomedics een betalingsregeling te treffen, u kunt hiervoor contact opnemen met Infomedics.

Overige zorgverzekeraars

Bent u bij een andere zorgverzekeraar verzekerd dan in het overzicht genoemd, dan gelden de onderstaande voorwaarden:

  • Voor het intakegesprek en de behandelingen ontvangt u een factuur van Fysius via Infomedics (zie betalingsvoorwaarden Infomedics).
  • De facturen voor het intakegesprek en behandelingen, dienen door u zelf voldaan te worden. Vervolgens kunt u deze ter declaratie aanbieden aan uw eigen zorgverzekeraar.
  • De intake wordt gedeclareerd als ‘screening, intake en onderzoek’. Heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of specialist, dan declareren wij de intake als ‘intake en onderzoek na verwijzing’.
  • De declaratiecodes die wij hanteren zijn bekend bij uw zorgverzekeraar.
  • Wij wijzen u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de door u afgesloten (aanvullende) zorgverzekering en daarmee voor de dekking van fysiotherapie.
Altijd een vestiging bij u in de buurt!

Met meer dan 30 behandelcentra altijd bij u in de buurt! Zoek de dichtsbijzijnde vestiging door hieronder uw postcode of woonplaats in te vullen.

Fysius vestigingen in de buurt van :

Bel 0800 - 222 22 27 (gratis) en maak vandaag nog een afspraak.

Maak nu een afspraak