Over Fysius

Fysius Rugexperts helpt mensen met chronische rugklachten. Met jaarlijks ca. 15.000 nieuwe cliënten is Fysius Rugexperts de marktleider op het gebied van het wetenschappelijk onderbouwd behandelen van rugklachten in de eerstelijns gezondheidszorg.

Maak nu een afspraak

Fysius heeft met 29 behandelcentra en ruim 150 medewerkers als uitgangspunt: ‘De beste zorg en service voor iedere cliënt’.

Kwaliteit

Fysius is voortdurend bezig de kwaliteit te verbeteren om aan de verwachtingen van haar cliënten te blijven voldoen. Continue, interne scholing draagt hieraan bij. Menzis en Achmea erkennen Fysius Rugexperts als TopZorgpraktijk en Pluspraktijk. Fysius voldoet hiermee aan de hoogste eisen en alle criteria van zorgverzekeraars op het gebied van kwaliteit, transparantie en service.

Onze Rugexperts

Elke fysiotherapeut bij Fysius is intern opgeleid tot Rugexpert. Fysius Rugexperts werkt uitsluitend met gediplomeerde fysiotherapeuten, die gespecialiseerd zijn in het behandelen van cliënten met rug- en wervelkolomgerelateerde klachten. Onze rugexperts staan geregistreerd in het BIG- en kwaliteitsregister van hun beroepsgroep (Keurmerk Fysiotherapie). Alle behandelaars worden intern opgeleid tot rugexperts en krijgen daarnaast voortdurend bijscholing.

Altijd een vestiging bij u in de buurt!

Met 29 behandelcentra altijd bij u in de buurt! Zoek de dichtsbijzijnde vestiging door hieronder uw postcode of woonplaats in te vullen.

Fysius vestigingen in de buurt van :

Bel 0800 - 222 22 27 (gratis) en maak vandaag nog een afspraak.

Maak nu een afspraak