Over Fysius

De beste zorg en service voor iedere cliënt, dat is het uitgangspunt van Fysius Rugexperts. Iedere dag zetten we onze specialistische kennis in om met fysiotherapie een antwoord te geven op rug-, nek en bekkenpijn. Wij gunnen het iedereen om pijnvrij te genieten van het leven.

Maak een afspraakGratis Rugadvies

Kwaliteit

Omdat we veel waarde hechten aan het zo goed mogelijk behandelen van onze cliënten, zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg. Met onze Fysius Academy bieden we continue, interne scholing van onze fysiotherapeuten met masterclasses en cursussen. Dit maakt dat wij onze fysiotherapeuten Rugexperts noemen.

Onze Rugexperts

Elke fysiotherapeut bij Fysius is intern opgeleid tot Rugexpert. We werken uitsluitend met gediplomeerde fysiotherapeuten, die gespecialiseerd zijn in het behandelen van cliënten met rug- en wervelkolomgerelateerde klachten. Onze Rugexperts staan geregistreerd in het BIG- en kwaliteitsregister van hun beroepsgroep (Keurmerk Fysiotherapie).

De kracht van Fysius Rugexperts

  • Expertise & ervaring

Door onze jarenlange ervaring met het behandelen van cliënten hebben we de kennis en expertise in huis om veel verschillende klachten te behandelen. Deze kennis zetten we iedere dag in om onze cliënten zo gericht mogelijke zorg te bieden met een behandelplan dat volledig op hun klachten is afgestemd.

  • Wetenschappelijke onderbouwing

Bij Fysius Rugexperts maken we gebruik van een uniek behandelconcept dat gebaseerd is op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Wij evalueren continu de behaalde resultaten en bekijken hoe we op basis hiervan ons behandelconcept verder kunnen optimaliseren. Ook werken we intensief samen met wetenschappers en universiteiten. Zo bieden we de best mogelijke behandeling voor iedere cliënt.

  • Specialistische behandelapparatuur en -methodes

Voor het zo goed mogelijk behandelen van rug-, nek- en bekkenklachten, gebruiken wij specialistische behandelapparatuur en -methodes. We hebben bijvoorbeeld een DAVID en Spinal Mouse en bieden behandelmethoden als Dry Needling, Medical Taping en Manuele Therapie. De methode en apparatuur die we tijdens een behandeling inzetten, worden bepaald aan de hand van de zorgbehoefte van de cliënt.

  • Aantoonbaar betere resultaten op lange termijn

Doordat ons behandelconcept gespecialiseerd is, werkt het beter dan reguliere fysiotherapie wanneer het gaat om het behandelen van rug-, nek en bekkenklachten. Ook blijkt uit een intern onderzoek dat ons behandelconcept betere resultaten oplevert op de lange termijn dan reguliere fysiotherapie.

  • Patiënttevredenheid

Op Zorgkaart Nederland scoren wij een 9,2 met meer dan 2500 waarderingen. 97% beveelt ons als organisatie aan. We zijn heel trots op deze cijfers en horen graag feedback van onze cliënten.

Wij bieden


“Door scholing, ontwikkeling en samenwerking met specialisten werkt Fysius dagelijks aan kwalitatief hoogwaardige zorg.”

Prof. dr. Andry Vleeming