FYSIUS ALMELO

Fysius Almelo is gespecialiseerd in het behandelen van rug-, nek- en bekkenklachten. Iedere dag zetten wij onze kennis en expertise met veel plezier in om jou van je klachten af te helpen!

Maak een afspraak Gratis Rugadvies

Over Fysius Almelo

Ben je op zoek naar deskundige fysiotherapeuten in Almelo? Dan ben je aan het juiste adres. Om je écht met je pijnklachten te kunnen helpen, geloven wij dat specialistische kennis een vereiste is. Wij zijn daarom gespecialiseerd in de wervelkolom; de rug en de spieren in je rug, nek en bekken.
Om je optimaal te behandelen stellen wij een specifieke diagnose voor jouw klachten en luisteren wij naar je persoonlijke situatie. Dit vormt de basis voor het persoonlijk behandelplan voor je rugklachten, nekklachten of bekkenklachten.

Behandeling

Ons behandelconcept is gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Tijdens de behandeling maken we gebruik van een combinatie van verschillende fysiotherapeutische behandelmethoden. De behandelmethode die we bij jou gebruiken, zal altijd worden afgestemd op jouw specifieke behoefte.

Over Fysius Rugexperts

Door gebruik te maken van een uniek behandelconcept, en door continue onze zorg te verbeteren (onder andere door het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek), onderscheiden we ons van reguliere fysiotherapeuten. Doordat we gespecialiseerd zijn in het behandelen van wervelkolomgerelateerde klachten, hebben we de kennis in huis om jou gericht en duurzaam van je klachten af te helpen. We streven ernaar dat je klachten niet alleen over gaan, maar ook dat ze niet meer terugkomen. Zelfs bij bijvoorbeeld een (nek)hernia, slijtage of chronische rugklachten kunnen we vaak goed helpen.


Adres

  Ootmarsumsestraat 282
  7603 AS Almelo
0546 - 455 985

Parkeren

Aan de achterzijde van het pand is er voldoende gelegenheid om bij de vestiging gratis te parkeren.

Openingstijden

Alle Fysius vestigingen hebben zeer ruime openingstijden, zowel in de avond als in het weekend.

Maandag 07:00 21:00
Dinsdag 07:00 21:00
Woensdag 07:00 21:00
Donderdag 07:00 21:00
Vrijdag 07:00 17:00
Zaterdag 07:30 – 12:30
Zondag Gesloten


Let op
: bovenstaande openingstijden kunnen per vestiging afwijken vanwege de beschikbaarheid van onze Rugexperts.