Specialistische zorg aantrekkelijk geprijsd

Worden je behandelingen niet (verder) vergoed?
Met het Rug Vitaal Pakket krijg je korting t.o.v. losse behandelingen.

De voordelen van het Rug Vitaal Pakket t.o.v. losse behandelingen

  • Korting op behandelingen
  • Pas afsluiten wanneer je het nodig hebt

Bekijk pakketten

Wil je graag weten welke voorwaarden verbonden zijn aan het Rug Vitaal Pakket? Uiteraard ontvang je deze ook bij het afsluiten van een Rug Vitaal Pakket.

Hoe het Rug Vitaal Pakket jou helpt

Een van onze Rugexperts en een cliënt leggen uit hoe zij het voordeel van het Rug Vitaal Pakket ervaren.

Marja
Rugexpert in Arnhem

"Wanneer je niet voldoende verzekerd bent om jouw behandeling af te maken of überhaupt je behandeling zelf moet betalen is het handig als wij je duidelijkheid kunnen bieden. Duidelijkheid over het verloop en de te verwachten kosten. Door op basis van jouw specifieke klachten samen te kijken hoeveel behandelingen je waarschijnlijk (nog) nodig hebt wordt voor jou duidelijk wat de kosten zullen zijn.
Bij de keuze voor een pakket krijg je bovendien korting en de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zo maken wij onze zorg betaalbaar voor zo veel mogelijk mensen."

Jessica
Cliënt van Marja

“2 jaar geleden kwam ik in behandeling. Na een goede start liepen mijn vergoede behandelingen af. Hoewel ik al flinke vooruitgang had geboekt wilde ik graag het behandeltraject afmaken om meer resultaat te bereiken. Na overleg met mijn Rugexpert bleek dat het kleine pakket voor mij voldoende zou zijn. Ik ben  blij dat ik hier toen voor heb gekozen. Mijn klachten zijn helemaal over. Nu kom ik enkel nog een paar keer per jaar terug voor "onderhoud"."

Pakketten om je behandeling te starten of vervolgen

Welke situatie is op jou van toepassing?
Ik wil mijn behandeling starten
Ik wil mijn behandeling vervolgen

Rug Vitaal Start

Je komt (op)nieuw bij ons in behandeling en start met een intake. Overleg met je Rugexpert welk pakket het beste aansluit op jouw behandeltraject. Je kunt het Rug Vitaal Pakket afsluiten bij jouw Rugexpert. Ook tijdens de intake kun je nog beslissen om een Rug Vitaal Start pakket af te sluiten. Ben je al in behandeling? Bekijk dan het Rug Vitaal Vervolg pakket.

Rug Vitaal Vervolg

Je hebt al een intake (en behandelingen) gehad en wilt je behandeling voortzetten. Overleg met je Rugexpert welk pakket het beste aansluit op het vervolg van jouw behandeltraject. Rug Vitaal Pakket. Wil je een nieuwe behandeling starten? Bekijk dan het Rug Vitaal Start pakket.

Vragen en afsluiten

Heb je vragen voor je een Rug Vitaal Pakket wilt afsluiten? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe sluit ik het Rug Vitaal Pakket af?
Bij je eerstvolgende afspraak bij jouw Rugexpert kun je het Rug Vitaal Pakket afsluiten. Je Rugexpert adviseert je dan gelijk over het pakket dat het beste past bij jouw behandelbehoefte.

Wat zijn de voorwaarden van het Rug Vitaal Pakket?
Bekijk de algemene voorwaarden van het Rug Vitaal Pakket op deze pagina.

Betaling in termijnen mogelijk
Indien het voor jou niet mogelijk is om het pakket in een keer te betalen bieden wij de mogelijkheid het bedrag te spreiden over maximaal 3 maandelijkse termijn. Dit geldt alleen voor de Rug Vitaal Medium en Rug Vitaal Excellent pakketten.

Terug naar begin