Vergoeding

Fysiotherapie wordt meestal vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Bent u voldoende verzekerd voor fysiotherapie? Wij denken graag met u mee.

 

Snel van uw klachten af?

Maak een afspraak

Bent u voldoende verzekerd?

Met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland hebben wij contractafspraken. Dat betekent dat uw behandeling in de meeste gevallen vanuit uw aanvullende verzekering volledig wordt vergoed. Behandelingen die vergoed worden vanuit uw aanvullende verzekering gaan nooit ten koste van uw eigen risico. Bent u niet aanvullend verzekerd? Dan hebben we ook voor u een oplossing.

Vergoedt mijn verzekering de behandelingen?

Hier vindt u een overzicht van alle zorgverzekeraars waarmee wij in 2019 een contractafspraak hebben. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om zeker te weten of uw behandeling gedeeltelijk of volledig vergoed wordt en welke voorwaarden hierop van toepassing zijn. Het aanklikken van uw verzekeraar in het overzicht brengt u direct naar een contactpagina van uw verzekeraar.

Ik ben onvoldoende verzekerd

Bent u niet voldoende verzekerd of vergoedt uw verzekering onze behandelingen niet of slechts gedeeltelijk? Dan hebben we speciaal voor u pakketten samengesteld waardoor u tóch betaalbaar gebruik kunt maken van onze specialistische zorg. Hebt u chronische rugklachten? Lees dan hier meer over een chronische indicatie en wat dat betekent voor uw verzekering.

Tarieven

Bent u niet voldoende verzekerd en wilt u toch gebruik maken van onze specialistische zorg? Dat kan! Naast de speciaal voor u samengestelde pakketten vindt u hier de tarieven die wij hanteren. Bent u er nog niet zeker van? Begin dan goed met een vrijblijvend gratis rugadvies!

Fysius helpt u met

  • Rug-, nek- en bekkenpijn;
  • Rugklachten zoals hernia, spit, ischias, scoliose, artrose en andere chronische en acute rugklachten;
  • Rugklachten in combinatie met buikpijn, darmklachten, nierklachten of menstruatieklachten;
  • Bekkenklachten als bekkeninstabliteit, bekkendysfunctie, pijn rondom de heup en bilspieren en SI-gewrichtspijn
  • Nekklachten zoals een nekhernia of whiplash
  • Nekklachten in combinatie met rug- of schouderpijn, hoofdpijn

Behandelmethoden

Voor de behandeling van uw rug, nek of bekken, zetten we de behandelmethode in die het beste bij u past. Wij bieden: