Een behandeltraject starten met een intake

Wanneer u last heeft van rug-, nek-, of bekkenklachten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Plan een intake om direct een afspraak voor een uitgebreid onderzoek naar uw klachten te starten. Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

U heeft lichamelijk klachten en wilt direct een afspraak maken?

Om de oorzaak van uw klachten goed in kaart te brengen bestaat de intake uit een uitgebreid onderzoek. Uw klachten worden namelijk vaak veroorzaakt door meerdere factoren. Tijdens de intake brengt de Rugexpert deze factoren in kaart en stemt samen met u de haalbare doelen en verwachtingen af. Er wordt een persoonlijk en intensief behandelplan opgesteld, hiermee kunt u direct starten met uw behandeltraject.

Hoe ziet uw intake eruit?

Een intake duurt 40 minuten en bestaat uit een uitgebreid vraaggesprek (anamnese) en een lichamelijk onderzoek (bewegingsanalyse). Aan het einde van de intake worden de conclusies van het gesprek en het onderzoek met u besproken. Op basis hiervan wordt uw persoonlijk behandelplan opgesteld.

Het Fysius behandeltraject

Bekijk de video om een indruk te krijgen van het Fysius behandeltraject.

Klachten en andere factoren

Omdat er meestal meerdere factoren zijn die uw klachten veroorzaken kijken wij bij Fysius naar de gehele mens. Zo wordt er niet alleen gekeken naar de klachten, maar ook naar uw leefsituatie (werk, klachtengeschiedenis, stress, leeftijd, sport, etc.). Het verhelpen van de klachten alleen is namelijk niet voldoende.

 

"Wanneer blijkt dat u bijvoorbeeld altijd met een verkeerde houding de boodschappen in de auto tilt of er bijvoorbeeld veel werkstress is, blijven de rugklachten een terugkerend probleem. Dat willen wij voorkomen”.
Gijs Lemmers, Rugexpert bij Fysius.


De juiste behandeling bij uw klachten

Een uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van uw klachten is dus erg belangrijk om het juiste behandelplan op te kunnen stellen, die past bij uw persoonlijke situatie. Zo werken wij aan een optimaal en duurzaam behandelresultaat!

Maak nu een afspraak

Intake bij Fysius

  • Duur: 40 minuten
  • Op één van onze vestigingen
  • Uitgebreid vraaggesprek
  • Lichamelijk onderzoek
  • Rugscan
  • Tips & adviezen
  • Persoonlijk behandelplan
Altijd een vestiging bij u in de buurt

Met 29 vestigingen altijd bij u in de buurt! Zoek de dichtsbijzijnde vestiging door hieronder uw postcode of woonplaats in te vullen.

Fysius vestigingen in de buurt van :

Bel 0800 - 222 22 27 (gratis) en maak vandaag nog een afspraak.

Maak nu een afspraak