De voordelen van een gratis online Rugadvies

Wilt u vanuit uw eigen omgeving, of zelfs vanaf uw vakantiebestemming, kennis maken met Fysius? Maak nu vrijblijvend een afspraak met een Rugexpert voor een gratis online Rugadvies en ontvang tips & adviezen voor uw klachten.

Aanmelden Gratis Online Rugadvies

In gesprek met een Rugexpert

Wanneer u even geen tijd heeft of een moment kunt vinden om een afspraak te maken op onze vestiging zou het handig zijn als u toch met een Rugexpert over uw klachten kunt spreken. Op zo'n moment kunt u snel advies vragen aan een van onze Rugexperts; gemakkelijk, snel en online vanaf uw smartphone, tablet of laptop!

Maak kennis met Fysius, stel al uw vragen!

Een gratis online Rugadvies start u waar en wanneer het u uitkomt zonder dat u de deur uit hoeft. Tijdens het online Rugadvies maken wij een inschatting van uw klachten en geven wij tips & adviezen. Zo kunt u kosteloos en vrijblijvend kennismaken met Fysius Rugexperts.

  

Hoe ziet uw gratis online Rugadvies eruit?

Een gratis online Rugadvies duurt 20 minuten en bestaat uit een kort vraaggesprek. De conclusies van het gesprek en tips & adviezen worden met u besproken. U ontvangt daarnaast een persoonlijk advies over wat wij voor u kunnen betekenen. Na het online Rugadvies kunt u eventueel een afspraak maken voor een intake bij Fysius.

  • Duur: 20 minuten
  • Een gratis Rugadvies
  • Stel uw vragen aan een Rugexpert
  • Ontvang tips & adviezen

Hoe werkt een gratis online Rugadvies?

Het online Rugadvies vindt eenvoudig plaats op uw smartphone, tablet of computer. Voorafgaand aan de afspraak ontvangt u per e-mail een stappenplan over hoe het online Rugadvies met de Rugexpert werkt.

Komt u liever langs op 1 van onze vestigingen?

Natuurlijk kunt u ook in één van onze vestigingen terecht door een afspraak te maken voor een gratis Rugadvies inclusief Rugscan. Start u liever direct uw behandeltraject? Plan dan een intake.

Aanmelden Gratis Online Rugadvies

Altijd een vestiging bij u in de buurt

Met meer dan 30 behandelcentra altijd bij u in de buurt! Vul hieronder uw postcode in.
Fysius vestigingen in de buurt van :

Bekijk alle vestigingen