Begin uw jaar goed met een Gratis Rugadvies, een vrijblijvende kennismaking met onze persoonlijke zorg. Tijdens het Gratis Rugadvies voeren wij een Ruganalyse uit. Hiermee geven wij u inzicht in de oorzaak van uw klachten, zodat u weet hoe wij u kunnen helpen.

Aanmelden Gratis Rugadvies

  Binnen 1 minuut geregeld
  Geen doorverwijzing nodig

*het Gratis Rugadvies is beperkt beschikbaar en geheel kosteloos

Ruganalyse tijdens Rugadvies

34 vestigingen in Nederland

Wij bieden

Specialistische fysiotherapie


Heeft u last van rug-, nek-, of bekkenklachten? Dan kan onze gespecialiseerde fysiotherapie helpen. Bij een Gratis Rugadvies maakt u kosteloos kennis met onze behandelmethode, maar u kunt ook meteen starten met een intake, waar we uitgebreid onderzoek doen.

Start behandelingMeer informatie

Wat houdt het Gratis Rugadvies in?

Tijdens het Gratis Rugadvies maakt u kosteloos en vrijblijvend kennis met uw Rugexpert en onze behandelmethoden, zodat u weet of Fysius iets voor u is.

De Rugexpert stelt u vragen over uw klachten en maakt een Ruganalyse met de Spinal Mouse®Vervolgens vertelt de Rugexpert of en hoe we u kunnen helpen met de behandeling van deze klachten.

Aanmelden Gratis Rugadvies

Wij helpen u met

 

Wordt Fysius vergoed?

Bij alle zorgverzekeraars in Nederland wordt uw behandeling bij Fysius vanuit uw aanvullende verzekering vergoed. Het Gratis Rugadvies is uiteraard voor onze rekening.

Bekijk zorgverzekeraars

Locaties

Met maarliefst 34 vestigingen zijn we altijd bij u in de buurt! Op iedere vestiging kunt u een behandeling starten.

Vind locatie

Het effect van onze behandelingen

Onze patiënten zijn heel tevreden over onze specialistische behandelingen: op Zorgkaart Nederland scoren wij een 9,2 met meer dan 2500 waarderingen. 97% beveelt ons aan.

Wetenschappelijk onderbouwd

Onze behandelmethoden zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en zijn daardoor bewezen effectief. "Meer dan 20% van onze cliënten heeft langer dan 6 jaar rugklachten. 89,9% van de cliënten is volledig hersteld of verbeterd."

Bekijk onderzoeken

 
drs. Gijs Lemmers

Rugexpert bij Fysius

Wat onze cliënten zeggen


Arthur Teunissen
Oud cliënt Fysius

"Toen onze tweeling werd geboren werd het nog belangrijker om weer normaal te kunnen functioneren. Ik had toen al bijna 2 jaar rugklachten en eerdere behandelingen hadden niet het gewenste effect gehad. Toen ik bij Fysius begon was ik dus voorzichtig met mijn verwachtingen. Echter voetbal ik inmiddels weer en ben ik weer volledig aan het werk!"

“Na 2,5 jaar pijn begin ik nu zelfs weer met voetballen en tennissen.”

Lees hier zijn ervaring