Videoconsult

Heb je last van rug-, nek-, of bekkenklachten? Dan kunnen wij  je online en telefonisch helpen! Videoconsulten bieden uitkomst en zijn effectiever dan je denkt. Weet je nog niet zeker of we je écht kunnen helpen? Probeer het dan volledig gratis en vrijblijvend.

Wij staan voor je klaar in deze moeilijke tijd.

Maak een afspraakNeem contact op

Waarom een videoconsult?

Een belangrijk deel van al onze behandelingen bestaat uit het stellen van vragen. Aan de hand daarvan kunnen we bepalen hoe het met je gaat, waar je klachten vandaan komen en of er al verbetering merkbaar is. Het stellen van vragen kan uiteraard gewoon digitaal. Ook kunnen wij je online huiswerkoefeningen meegeven, waardoor je zelf aan jouw herstel kunt werken. Zo hoef je niet naar de vestiging, om toch geholpen te kunnen worden!

Maak een afspraakNeem contact op

We helpen je met

  • De voortgang van je herstel
  • De uitvoering van thuisoefeningen
  • Hoe om te gaan met je klachten
  • Tips en adviezen voor het verminderen van pijn
  • Het inrichten van een thuiswerkplek
  • Het verbeteren van je werkhouding
  • Tips voor voldoende beweging

Hoe werkt een videoconsult?

Voorafgaand aan je afspraak ontvang je een SMS met daarin een link naar onze videoconsult-omgeving (Clickdoc) en een inlogcode. Je kunt deze link direct openen op je smartphone, waarna je de inlogcode kunt invoeren voor toegang tot de online wachtkamer. Jouw Rugexpert komt vervolgens bij je op het afgesproken tijdstip.

Voor een goed verloop van je afspraak is het belangrijk dat je ingelogd bent op het aanvangstijdstip van je afspraak. Lukt het video-bellen niet? Geen probleem, je Rugexpert neemt in dat geval telefonisch contact met je op, op het tijdstip van de behandeling.

Maak een afspraak