Videoconsult

Heeft u rug-, nek-, of bekkenklachten? Dan kunnen wij u online en telefonisch helpen! Videoconsulten bieden uitkomst en zijn effectiever dan u denkt. Weet u nog niet zeker of we u écht kunnen helpen? Probeer het dan volledig gratis en vrijblijvend.

Wij staan voor u klaar in deze moeilijke tijd.

Maak een afspraakNeem contact op

Waarom een videoconsult?

Een belangrijk deel van al onze behandelingen bestaat uit het stellen van vragen. Aan de hand daarvan kunnen we bepalen hoe het met u gaat, waar uw klachten vandaan komen en of er al verbetering merkbaar is. Het stellen van vragen kan uiteraard gewoon. Ook kunnen wij u online huiswerkoefeningen meegeven, waardoor u zelf aan uw herstel kunt werken. Zo heeft u geen fysieke behandeling nodig, om toch geholpen te kunnen worden!

Maak een afspraakNeem contact op

We helpen u met

  • De voortgang van uw herstel
  • De uitvoering van thuisoefeningen
  • Hoe om te gaan met uw klachten
  • Tips en adviezen voor het verminderen van pijn
  • Het inrichten van een thuiswerkplek
  • Het verbeteren van uw werkhouding
  • Tips voor voldoende beweging

Hoe werkt een videoconsult?

Voorafgaand aan uw afspraak ontvangt u een SMS met daarin een link naar onze videoconsult-omgeving (Clickdoc) en een inlogcode. U kunt deze link direct openen op uw smartphone, waarna u de inlogcode kunt invoeren voor toegang tot de online wachtkamer. Uw Rugexpert komt vervolgens bij u op het afgesproken tijdstip.

Voor een goed verloop van uw afspraak is het belangrijk dat u ingelogd bent op het aanvangstijdstip van uw afspraak. Lukt het video-bellen niet? Geen probleem, uw Rugexpert neemt in dat geval telefonisch contact met u op, op het tijdstip van de behandeling.

Maak een afspraak

 

Waarom geen fysieke behandeling?

Op dit moment is het door het coronavirus niet mogelijk om u op onze vestigingen te behandelen. Om u te kunnen behandelen, moeten wij namelijk maatregelen nemen om u en onszelf te beschermen tegen het virus. Dit betekent onder andere het dragen van handschoenen en mondkapjes. Echter zijn deze middelen op dit moment van absolute noodzaak in de ziekenhuizen, waar men kampt met grote tekorten.

Wij vinden daarom dat dit soort beschermende middelen op dit moment niet voor fysiotherapie gebruikt moeten worden, maar alleen daar waar ze van levensbelang zijn: in de frontlinie tegen het coronavirus.

Meer informatie over het coronavirus

Onze vestigingen zijn gesloten, daarom staan we online voor u klaar!

Door het coronavirus zijn onze vestigingen helaas gesloten, maar wij staan online voor u klaar. Afspraken worden daartoe voorlopig omgezet in digitale consults. Wat dit precies inhoudt vindt u hier

Oké