Fysius tekent geen contract met De Friesland Zorgverzekeraar

Wat betekent dit voor u? Dit leggen wij graag aan u uit. Uiteraard kunt u gewoon onder behandeling blijven bij Fysius en bij uw vaste Rugexpert. Er zijn 2 mogelijkheden: U stapt over naar een andere verzekeraar of u blijft bij de Friesland verzekerd.

Maak een afspraakBel ons voor info

Eline Termaat
Algemeen directeur Fysius

De Friesland zorgverzekeraar

Al 11 jaar zetten wij ons vanuit Fysius elke dag met meer dan 125 rugexperts in om elke cliënt het antwoord op rugpijn te geven. En dit doen we met succes! Meer dan 90% van de cliënten die bij Fysius onder behandeling is of is geweest, bereikt de gewenste verbetering. Wij zijn er dan ook trots op dat onze cliënten ons waarderen met een 9,3 op Zorgkaart Nederland.

Fysius heeft besloten het contract met De Friesland Zorgverzekeraar niet te tekenen. De voorwaarden die De Friesland Zorgverzekeraar aanbiedt, staan haaks op de kwaliteit van de specialistische rugzorg die Fysius biedt. Fysius is geen reguliere fysiotherapie, Fysius biedt gespecialiseerde rugzorg!

Wat betekent dit voor u?

Indien u in 2019 uw verzekering voortzet bij De Friesland Zorgverzekeraar kunt u nog steeds bij ons terecht voor fysiotherapeutische zorg. Het is dan echter wel zo dat u een deel van de behandelkosten zelf moet betalen. Hoe groot het bedrag is dat De Friesland Zorgverzekeraar vergoed, is afhankelijk van uw verzekering, en kunt u bij De Friesland Zorgverzekeraar opvragen.

Neem contact op met De Friesland Zorgverzekeraar. Heeft u vragen aan uw zorgverzekeraar of wilt u een klacht indienen neem dan contact op met De Friesland.