Energiek en fit de zomer in? Zorg dat je rug zomerfit is, zodat je kunt doen en laten wat je wilt. Eropuit? Sporten? Tuinieren of actief zijn met je familie? Laat je niet tegenhouden door rug- of nekklachten. Wij helpen je graag, zodat jij deze zomer maximaal kunt genieten.

Aanmelden Uitleg Rugadvies

  Binnen 1 minuut geregeld
  Vrijblijvend kennismaken

*het Gratis Rugadvies is beperkt beschikbaar en geheel kosteloos

ZOMERFIT ZIJN BEGINT MET EEN GEZONDE RUG

Een gezonde rug begint bij het begrijpen van je klachten. Tijdens het Gratis Rugadvies, een vrijblijvende kennismaking van 20 minuten, bespreken wij jouw klachten en maken we een ruganalyse met de Spinal Mouse®. Hiermee krijgen we inzicht in de stand van je ruggenwervel en of deze bijdraagt aan de aard van jouw rug- of nekklachten.

WAT JE WEET NA EEN GRATIS RUGADVIES

  • Wat is de mogelijke oorzaak van jouw klachten?
  • Gaat dat type klachten vanzelf over?
  • Wat kun je zelf doen om klachten te verminderen?
  • Is het verstandig om specialistische hulp te krijgen?
  • Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil jij ook graag inzicht in de aard van jouw rugklachten en weten wat je eraan kunt doen? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend Gratis Rugadvies.

AanmeldenOns specialisme

Maak je liever telefonisch een afspraak? Bel dan gratis 0800 222 22 27

SPECIALISTISCHE FYSIOTHERAPIE

Fysius Rugexperts is gespecialiseerd in rug gerelateerde klachten zoals rugklachten, nekklachten en bekkenklachten. Onze zorg is afgestemd op de laatste wetenschappelijke inzichten en eigen onderzoek. Om jou echt van je klachten te helpen maken wij gebruik van specialistische behandelmethoden en specialistische behandelapparatuur.

PERSOONLIJKE BENADERING

Wij pakken jouw klachten aan bij de kern. Dat begint met een goed gesprek. We willen inzicht in jouw leven en jouw persoon. Want we behandelen geen spieren of gewrichten, maar mensen.

AanmeldenVestiging in de buurt

ALTIJD EEN VESTIGING IN DE BUURT

Met 35 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.

Fysius vestigingen in de buurt van :