Wij kunnen u blijven helpen en met u verbonden blijven. Ook nu. Júist nu.

Als therapeuten staan wij voor u klaar. Wij kunnen luisteren naar uw klachten, u adviseren en samen met u werken aan een oplossing. Op afstand. Want ook zonder fysiek contact kunnen we er voor u zijn. Wij blijven verbonden.

Afspraak maken

Of bel 0800 222 22 27

Wij staan voor u klaar

Samen met u gaan we de uitdaging aan. Samen doelen stellen, resultaten behalen en vooruitgang boeken. Wij zijn er om u te motiveren om aan uw herstel te werken, ook wanneer het moeilijk is. Ook zonder aanraking kunnen wij u tóch 'raken'.

Wat wij voor u kunnen betekenen

 • Klachten diagnostiseren
 • Persoonlijk behandeladvies opstellen
 • Passende thuisoefeningen bieden
 • Voortgang monitoren
 • Inspelen op veranderingen in uw dagelijks leven

Wat u kunt bereiken

Afhankelijk van uw situatie en aard van uw klachten bepalen wij de meest doeltreffende aanpak. Zo komt u zo dicht mogelijk bij uw doelen.

 • Resultaten behouden
 • Escalatie van klachten voorkomen
 • Klachten verminderen
 • Herstellen van uw klachten

 

Hoe is het effect zonder fysieke behandelingen?

We zijn ons ervan bewust dat het gebruikelijk is om fysieke behandelingen te krijgen bij onze Rugexperts. De afgelopen 13 jaar hebben wij echter ook geleerd dat bij een groot deel van de klachten thuisoefeningen cruciaal zijn en dat goede coaching en motivatie de sleutel is tot het behalen van uw doelen. 

Ook hebben we ruime ervaring opgedaan met behandelingen middels videobegeleiding, waar we in 2016 al mee gestart zijn. Wij kennen veel situaties waarin een weloverwogen thuisoefening de klachten sterk verminderde of zelfs de sleutel was tot herstel. 

Uiteraard is dit per persoon en per klacht verschillend. Wij maken tijdens uw behandeltraject een inschatting welke thuisoefeningen het beste bijdragen aan uw herstel en zijn realistisch over de te verwachten resultaten.

Neem eenvoudig plaats in de online wachtkamer

Zodra u een afspraak heeft gemaakt voor een kennismaking of behandeling bent u binnen 3 stappen verbonden met uw Rugexpert.

 1. U ontvangt een sms met daarin een link
 2. U klikt op de link in de sms kort voor aanvang van uw afspraak
 3. Uw Rugexpert verschijnt bij u in beeld op het afgesproken tijdstip

Lukt het u niet om te videobellen? Dan neemt de Rugexpert telefonisch contact met u op.

Afspraak maken

Of bel 0800 222 22 27