Veel mensen werken thuis op een werkplek die niet altijd zo goed is ingericht als op het werk. Zodoende horen wij steeds vaker dat nieuwe rug- of nekklachten ontwikkelen of dat oude klachten weer opspelen. Herkent u dit of wilt u dit juist zoveel mogelijk voorkomen bij uw medewerkers? Wij bieden tijdelijk gratis werkplek coaching voor bedrijven. Zo helpen wij met praktische tips en klachtgerichte oefeningen uw medewerkers vitaal te houden.

Aanmelden

Werkplekcoaching

Werkplekcoaching vindt plaats via een webinar door een van onze Rugexperts. Tijdens het interactieve webinar is het mogelijk om elkaar te zien, zowel voor de Rugexpert als voor de medewerkers onderling. De Rugexpert zal tijdens deze sessie informatie delen over rug- en nekklachten als gevolg van een suboptimale werkplek en hoe deze voorkomen kunnen worden. Daarnaast is er ruimte voor individuele vragen en -tips. Het webinar duurt, afhankelijk van de interactie, ongeveer 45 minuten.

 

Zo kunnen wij uw medewerkers helpen

Enerzijds creëren we bewustzijn over het belang van een goede werkplek. Zo hopen wij onnodige klachten te voorkomen. Anderzijds helpen we graag de medewerkers die al klachten hebben.

  • Wat maakt nu een goede werkplek en wat juist niet?
  • De juiste werkhouding en het belang van afwisseling
  • Eventueel meekijken naar een werkplek en adviseren over slimme aanpassingen
  • Oefeningen om overbelasting tegen te gaan
  • Individuele vragen beantwoorden

Samen houden wij uw medewerkers vitaal en pijnvrij

Wilt u ook dat uw medewerkers vitaal en pijnvrij blijven? Meld uw bedrijf aan, dan zorgen we daar samen voor.

Aanmelden

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over werkplekcoaching of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op.