SAMEN STA JE STERKER

Als je werk te lijden heeft onder rugklachten of je hierdoor uitvalt sta je voor een uitdaging. Dan is het fijn om te weten dat je hier niet alleen in staat. Je werkgever kan met je meedenken en wanneer het jouw herstel bespoedigt een bijdrage leveren.

Brochure downloaden Uitleg voor werkgevers

DE JUISTE ZORG VOOR RUG- EN NEKKLACHTEN MOGELIJK MAKEN MET HET SAMEN HERSTELLEN PAKKET

Afhankelijk van jouw specifieke klachten en leefstijl bepaalt je Rugexpert welke aanpak het beste resultaat heeft. Wanneer een intensieve aanpak nodig is kan het voorkomen dat je aanvullende verzekering niet alle behandelingen dekt. Op zo’n moment is het in ieders belang dat er een oplossing wordt gevonden om toch het best mogelijke resultaat te behalen. Zo ontstond het idee voor Samen herstellen.

LAAGDREMPELIGE PAKKETTEN

Om een bijdrage laagdrempelig te houden is al voor de kosten van 1 dag ziekteverzuim een bijdrage mogelijk.

Brochure downloaden

DE WAARDE VAN EEN SPOEDIG HERSTEL

Jouw herstel is niet alleen goed voor jou, maar ook voor je werkgever. Fitte medewerkers zijn immers productiever. Daarnaast blijkt uit  onderzoek dat wanneer een werkgever investeert in de fitheid van medewerkers dit leidt tot meer betrokken- en bevlogenheid.
Om nog maar niet te spreken van verzuimkosten die uw werkgever kan voorkomen.

HET EFFECT VAN SAMEN HERSTELLEN

Bij de samen herstellen aanpak levert jouw werkgever een bijdrage in jouw herstel. Dat heeft een positief effect voor zowel jou als voor je werkgever.

"Onze mensen zijn dankbaar als wij ze helpen met het samen herstel pakket én wij zien dat het herstel sneller en duurzamer verloopt. Wij zien dit echt als investering in onze mensen."

Jan Wikkerink
Eigenaar Auto Wikkerink

HOE VRAAG IK DIT AAN MIJN WERKGEVER?

Dat kan eenvoudig met behulp van een overzichtelijke flyer waarmee je het voorstel overzichtelijk kunt presenteren aan je werkgever.
Vraag de informatie nu aan of download het aanmeld formulier.

Aanmeldformulier downloaden Voor jouw werkgever