SPOEDIG HERSTEL MET SPECIALISTISCHE ZORG VOOR RUG- EN NEKKLACHTEN

Fysius Rugexperts specialiseert zich sinds 2007 in de fysiotherapeutische behandeling van rug gerelateerde klachten. Hiertoe zetten wij specialistische kennis en -behandelapparatuur in en ontwikkelen wij onze behandelaanpak voortdurend op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Inmiddels hebben wij 37 vestigingen in Nederland.

drs. Gijs Lemmers
Head of R&D bij Fysius

ONS GEZAMENLIJK BELANG. DUURZAAM HERSTEL.

Om tot een duurzaam resultaat te komen behoeft elk soort klacht een specifieke aanpak. Door als werkgever te investeren in een op maat gesneden behandeltraject dat aansluit bij de behoefte van jouw medewerker neemt de kans op voortdurende of terugkerende klachten af en de betrokkenheid van je medewerker toe. 

21% wijdt rugklachten aan het werk en valt langdurig uit. Wie het werk ziet als oorzaak verzuimt bovendien 19 werkdagen langer.
(TNO, 2016)

BIJDRAGEN AAN SPOEDIG HERSTEL

Na de intake en screening is het duidelijk welke factoren een rol spelen in het ontstaan en onderhouden van de klachten. We nemen het behandelplan door en de verwachtingen van zowel uw medewerker als de Rugexpert. De cliënt krijgt inzicht in de functie van zijn rug en de relatie tussen leefstijl, stress, sociaal/emotionele factoren en zijn klachtenbeeld. Daarbij werken we toe naar een spoedige en duurzame hervatting van de werkzaamheden.

DE WAARDE VAN SAMEN HERSTELLEN

Bij de samen herstellen aanpak draag je bij aan een spoedig herstel van je werknemer. Niet alleen de kosten van verzuim maken het de investering waard, maar extra betrokkenheid als werkgever draagt ook bij aan de motivatie en productiviteit[2] van jouw medewerker. Een goede investering in je mensen.

"Onze mensen zijn dankbaar als wij ze helpen met het samen herstel pakket én wij zien dat het herstel sneller en duurzamer verloopt. Wij zien dit echt als investering in onze mensen."

 

Jan Wikkerink
Eigenaar Auto Wikkerink

MAAK OPTIMAAL HERSTEL MOGELIJK

Help jij jouw medewerker die gemotiveerd aan zijn herstel wil werken om spoedig te herstellen? Vul dan het aanmeldformulier in. Heb je nog vragen? Wij helpen je graag.

Aanmeldformulier downloaden Vraag stellen

WAAROM KIEZEN VOOR FYSIUS?

150 Rugexperts en 37 vestigingen door heel Nederland
Geen wachtlijst, behandeling vaak binnen 1 werkdag mogelijk
300.000 behandelingen in 2019
✅ Wij zijn gespecialiseerd in rugklachten en nekklachten sinds 2007
✅ 9,2 op ZorgkaartNederland, 98% beveelt ons aan

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN.
PREVENTIEOPLOSSINGEN.


Wij helpen u graag bij het faciliteren van preventie. Wij bieden hiertoe maatwerkoplossingen waarin wij o.a. helpen met:

  • Advies over werkplek en -houding
  • Webinars
  • Op locatie "dag tegen rug- en nekpijn"

 

Vraag naar de mogelijkheden